Baba Vanga „videla“ v Európe v roku 2020 náboženský konflikt
09 | 12 | 2019 I Preklad: Redakcia HD

Známa bulharská jasnovidka baba Vanga predpovedala pre Európu na rok 2020 začiatok konfliktu na základe náboženských rozdielov. Mal by trvať niekoľko rokov. Uviedol portál Life.ru.


Zároveň sa má podľa baby Vangy na budúci rok objaviť vo svete nový vodca. Má pomôcť zmeniť chod dejín ľudskej spoločnosti. Rusko by malo rok 2020 prežiť bez väčších komplikácií.


Slepá bulharská jasnovidka baba Vanga sa preslávila niekoľkými pozoruhodnými predpoveďami. Boli medzi nimi aj teroristický útok 11. septembra 2001 na dvojičky v New Yorku, potopenie ruskej ponorky Kursk, rozpad Sovietskeho zväzu a smrť Stalina.


Slovensko nie je sociálny štát
K najostrejšej výmene názorov medzi Andrejom Kiskom a Petrom Pellegrinom vo včerajšej diskusnej relácii Na telo prišlo vo chvíli, keď exprezident vyhodil premiérovi na oči, že Slovensko nie je sociálny štát. A hoci Peter Pellegrini očividne... Čítať ďalej
09 | 12 | 2019

O babe Vange koluje mnoho legiend. Do malej dedinky si k nej chodili po radu prezidenti i králi, bohatí podnikatelia a aj hviezdy šoubiznisu. K budúcim možným udalostiam celosvetového významu uviedla predpoveď len občas.


Hoci boli predpovede baby Vangy v niektorých prípadoch až mrazivo presné, nie všetky sa naplnili.