Prekvapivá veštba baby Vangy na rok 2019! Obávať by sa mal aj Trump
20 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Bulharská veštkyňa baba Vanga sa preslávila radom údajných predpovedí, ktoré sa vyplnili. Malo ísť napríklad o teroristický útok 11. septembra alebo potopenie ruskej ponorky Kursk. Britský server Express zverejnil jej veštby na zvyšok roka 2019.


Slepá bulharská veštkyňa Vanga prezývaná "baba Vanga" patrí medzi najznámejšie jasnovidky na svete. Predpovedala niekoľko historických udalostí, jej veštby siahajú ešte ďalej. A to až do doby za niekoľko stoviek rokov!

Vanga predpovedala napríklad Stalinov koniec, ale aj utečeneckú inváziu a brexit. Vanga tiež tvrdila, že v roku 1999 voda zaplaví Kursk a všetci zahynú. Predpovedala taktiež pád dvojičiek 11. septembra a smrť princeznej Diany.

Trafila sa aj v ďalších věštbách. Vanga vedela o ničivom cunami, ktoré v roku 2004 spustošilo Indonéziu, Thajsko, Indiu, Srí Lanku a ďalšie krajiny. Predpovedala tiež zvolenie prezidenta Baracka Obamu do čela Spojených štátov.

ŠOK: V Barcelone prepadli a okradli afganského veľvyslanca
Neznámi páchatelia prepadli cez víkend na ulici v katalánskej metropole Barcelona afganského veľvyslanca v Španielsku Masúda Chalílího. Informovala o tom v utorok agentúra AFP. Čítať ďalej
20 | 08 | 2019 | TASR


Aj súčasnému prezidentovi Donaldovi Trumpovi predpovedala nepríjemný osud. Podľa nej vážne ochorie a hoci konkrétnu chorobu nezmienila, údajne stratí sluch a dôjde k poškodeniu mozgu! Štát by sa tak malo už aj tento rok.

Z toho tvrdenia by možno mal radosť Trumpov rival, ruský prezident Vladimir Putin. Aj toho ale čaká tento rok poriadny šok. Dôjde totiž k atentátu, ktorého strojcom bude jemu blízka osoba. Putin ho ale má prežiť.

Priaznivci veštici tvrdia, že predpovedala masívne cunami z roku 2004, ktoré v juhovýchodnej Ázii zabilo viac ako 220 000 ľudí. Ak sú vízie baby Vangy správne, malo by sa tento rok objaviť oveľa väčšie cunami, ktoré zasiahne časti Pakistanu, Japonska, Číny, Indonézie a dokonca aj Aljašky.

Jedna z najstrašnejších predpovedí baby Vangy je presný dátum, kedy dôjde ku koncu sveta. To sa má našťastie stáť až v 51. storočí v roku 5079.

Trump telefonoval s pakistanským premiérom o napätí s Indiou
Americký prezident Donald Trump sa zhováral s pakistanským premiérom Imranom Chánom o napätej situácii medzi Pakistanom a Indiou. Politici spolu telefonicky diskutovali o potrebe znížiť toto napätie a zmierniť rétoriku s Naí Dillí, uviedol hovorca... Čítať ďalej
20 | 08 | 2019 | SITA