Rytmus s Jasminou na výlete bez syna! Starosti o dieťa si očividne nerobia: Fanúšikovia sú v šoku
04 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Patrik Rytmus Vrbovský (42) si očividne veľmi dobre uvedomuje, že manželstvo ani s narodením dieťaťa nesmie za žiadnych okolností obmedziť. A tak vytiahol svoju manželku Jasminu (30), aby si užili trochu tej romantiky. Kde zostal malý Sanel (5 mesiacov)? Vraj stráženie nepotrebuje, vtipkuje slovenských rapper.


O tom, že je Rytmus a Jasmina Alagičová stále vo fáze zamilovanosti, nie je pochýb. Manželský pár, ktorý stihol od začiatku vzťahu všetky jeho hlavné fázy zvládnuť počas jedného roka, nezanedbáva romantické chvíľky ani s niekoľkomesačným bábätkom. A tak teraz rapper vytiahol moderátorku aby si dopriali trochu relaxu v luxusnom wellnesse, kde si užívali jeden druhého.

"Chcem sa poďakovať mojej manželke, ktorá ma podporovala pri tvorbe albumu. Dnes sme si boli užiť sami seba ako za starých čias, keď sme neboli rodičia. Milujem svoju rodinu," povedal dojemne Rytmus.



A pretože asi tušil, že by sa ľudia v komentároch mohli začať pýtať, ako si dovolili nechať syna Sanela, verejne známy rapper sa rozhodol svojou odpoveďou uzemniť verejnosť hneď na začiatku.

"Sanelko spí pod kamerami na pumpe, však na čo budeme volať babičke, aby ho strážila," napísal vtipálek Rytmus všetkým prípadným zvedavcom. V skutočnosti netreba pochybovať o tom, že synátora ukážkovo zaopatril, aby si mohol nerušene a bez obáv užiť chvíľky osamote so svojou krásnou ženou.

Attila Végh úprimne o Rytmusovi: Ako bratia?
Nie je moc ľudí, ktorí by mu boli veľmi blízko. Ale Attila Végh (34) do ních spadá. Slovenský šampión MMA prezradil, čo pre neho znamená hudobník Patrik Rytmus Vrbovský (42). A možno veľa ľudí prekvapí, že Attila sa o ňom vyjadruje ako o svojom... Čítať ďalej
18 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová