India: 2 ročný chlapec, ktorý uviazol v studni napokon prehral svoj boj o život
30 | 10 | 2019 I redakcia

Zomrel dvojročný chlapec, ktorý minulý týždeň v piatok spadol do studne v indickom štáte Tamilnádu. V utorok, skoro ráno oficiálne zložky telo malého Sujitha Wilsona zo studne vylovili v značnom štádiu rozkladu. Vyše 82 hodinová záchranná operácia, ktorú s napätím sledovala (nie len) celá India teda skončila tragicky. Informuje BBC.


Dieťa spadlo do studne ešte minulý týždeň, keď sa hralo vonku s priateľmi. Chlapec sa spočiatku zasekol v hĺbke asi 10 metrov a postupne sa posúval ešte niekoľko metrov nižšie, smerom do vyše 180 metrov hlbokej priepasti.

VIDEO: India už tretí deň s napätím sleduje zúfalú záchranu 2-ročného chlapca uviaznutého v studni
Tretí deň úrady pracujú na záchrane ​​dvojročného chlapca v indickom štáte Tamilnádu v juhovýchodnej Indii, informovala BBC. Trojročný Sujith Wilson sa v piatok hral so svojimi priateľmi, keď spadol do vyše 180 metrov hlbokej studne. Chlapec sa... Čítať ďalej
29 | 10 | 2019 | redakcia


Celé štyri dni sa ho špeciálna záchranná jednotka snažila vyslobodiť, ale žiaľ bez úspechu. Vedľa extrémne úzkeho vrtu chceli vykopať ďalšiu paralelnú dieru.

Miestny zástupca úradov novinám New Indian Express uviedol, že chlapec už nie je nažive, jeho telo je už značne rozložené. Lekári po 45 minútach vyhlásili dieťa za mŕtve .Telo previezli do vládnej nemocnice na pitvu a neskôr si ho odviezli rodičia, ktorí už ho pochovali.


V júni zomrel chlapec v provincii Pandžáb po páde do opustenej studne. Podľa BBC sa úrady budú aj po tomto otrasnom prípade trestať pokotami tých, ktorí nechajú nevyužité studne odkryté.