Kriminálna rodina Pelosi a aféra Ukrajina 2. (Vladimír Prochvatilov)
18 | 10 | 2019 I Preklad: Redakcia HD

Komentár Vladimíra Prochvatilova (Fond strategickej kultúry)


Znevažujúce útoky v USA sú čoraz ostrejšie


Boj medzi stúpencami a odporcami Donalda Trumpa o víťazstvo v prezidentských voľbách v roku 2020 nadobudol charakter bezohľadnej vojny kompromitujúcich dôkazov. V reakcii na Trumpov impeachment, ktorý spustili demokrati, sa republikáni pustili do druhého kola aféry „Ukrajinagate“. Tentoraz v hlavnej úlohe so synom vodkyne demokratickej väčšiny v Snemovni reprezentantov Nancy Pelosi, Paulom Pelosim mladším.




Rodina Pelosi

Útok začal investigatívny novinár Patrick Hawley. Bývalý konzervatívny publicista Breitbart, The Daily Caller a šéfredaktor krajne pravicových Big League Politics. Hawley sa tiež zúčastnil vyšetrovania zločinov Jeffrey Epsteina.     


„Boom: Syn Nancy Pelosi, Paul Pelosi ml. odišiel na Ukrajinu v roku 2017. A stal sa členom predstavenstva spoločnosti Viscoil. Zároveň tiež čelným predstaviteľom s ňou prepojenej NRGLab. Firma sa zaoberala obchodom s energiou na Ukrajine. A Nancy Pelosi sa objavila v reklame pre túto spoločnosť!“ Napísal Hawley. Nezabudol tiež pripojiť video, na ktorom Nancy Pelosi a jej potomok propagujú spoločnosť Viscoil.



Hawley uviedol, že Paul Pelosi ml., rovnako ako syn Joea Bidena, podnikal na Ukrajine po prevrate v roku 2014. V Kyjeve pôsobil ako výkonný riaditeľ určitej „iniciatívy“ v oblasti správy a riadenia spoločností. V roku 2015 jeho matka osobne pricestovala na Ukrajinu. Chcela prediskutovať problémy „energetickej bezpečnosti“, ktoré tieto spoločnosti poskytujú. Okrem toho Pelosi ml. bol v roku 2014 vo vedení spoločnosti Natural Blue Resource. Komisia pre cenné papiere USA ju obvinila z podvodu s cennými papiermi.


Aktivity rodiny Pelosi na Ukrajine začali následne rozoberať aj ďalšie americké zdroje. Ako The American Mirror a National File. A sociálnymi sieťami sa začal šíriť odkaz „Kriminálna rodina Pelosi“. Distribuované videá a fotografie majú preukázať kontakty otca Nancy Pelosi Thomasa D'Alesandra ml.. Bol kongresmanom v





Pelosi ml.


rokoch 1938 až 1947. A starostom Baltimoru v rokoch 1947 až 1959. Mal byť v prepojení s talianskymi mafiánskymi šéfmi. D'Alesandro ml. bol údajne spoločníkom mafiána Benjamina „Bennyho Trotta“ Magliana. Ten bol podľa FBI jedným z „hlavných banditov“ Baltimoru. A jeho dobrým spojencom bol Frankie Carbo, hlavný newyorský gangster. Podľa State of the Nation „títo ľudia tvrdo pracovali na opätovnom zvolení Thomasa D'Alesandra do Kongresu a rovnako za primátora Baltimoru“.

 

V roku 1961 vtedajší prezident John F. Kennedy požiadal FBI, aby zvážila obvinenia D'Alesandra zo spolupráce s baltimorskými banditmi. A preverila aj zvýhodňovanie pri zadávaní mestských zákaziek. Skúmanie FBI sa však ukázalo byť veľmi povrchné. Navyše. Počas vyšetrovania niektorí svedkovia stiahli svoje svedectvá. Ďalší buď „zomreli alebo zmizli".


Teraz sú obvinenia rodiny Nancy Pelosi ohľadom jej aktivít na Ukrajine a spojenia s mafiou dostupné na desiatkach internetových stránok a sociálnych sieťach. Mnohé obvinenia nie sú príliš dobre podložené. Za to sú podané efektne a zanietene. A Hunter Biden, okrem diskreditácie jeho ukrajinských aktivít, je najnovšie obvinený aj z daňových únikov vo výške 300 tisíc dolárov.




Lekár Werner Spitz

Nezabúda sa ani na Hillary Clintonovú. Na portáli Right Wing Tribune predložila známa investigatívna novinárka Prissy Holly svoju verziu smrti rockových hviezd Chrisa Cornella a Chestera Benningtona. Minulý rok ich našli obesených. Prvé správy hovorili o samovraždách. Svetoznámy forenzný lekár Werner Spitz ale nedávno prišiel s novou verziou. Mimochodom, zúčastnil sa aj na vyšetrovaniach vrážd Johna F. Kennedyho a Martina Luthera Kinga. Počas opätovného vyšetrovania dospel k záveru, že obaja rockeri boli zabití. Ako sa ukázalo, pred „spáchaním samovraždy“ mal Cornell zlomených deväť rebier a zranenie hlavy.




Zavraždení rockeri Chris Cornell a Chester Bennington

Cornell a jeho manželka sa podieľali na charite. Pomáhali deťom, ktoré boli týrané a sexuálne zneužívané. Takmer desať rokov sa Cornell zúčastňoval charitatívnej kampane Hillary Clintonovej na Haiti. Organizácia Aids Still Required pomáhala sexuálne zneužívaným sirotám. Prissy Holly tvrdí, že Cornell zistil, že namiesto umiestnenia do priaznivejších podmienok boli siroty znova zneužité. V rámci sietí obchodovania s ľuďmi ich opäť predali do sexuálneho otroctva.


Cornell údajne objavil „čiernu knihu“. Mala obsahovať záznamy o elitnom okruhu pedofilov. Došlo mu, že ten je len časťou globálneho projektu predaji detí. Mal v pláne zverejniť mená účastníkov týchto trestných činov. Už to nestihol. Našli ho obeseného v hotelovej izbe.


Niektoré on-line zdroje tiež tvrdia, že Cornell objavil „nelegálny obchod s kokaínom a deťmi v Maine v Arkansase. Mal mať prepojenie na Billa a Hillary Clintonovcov. Chcel odhaliť totožnosť týchto vysoko postavených osôb. Malo ísť o členov „okultných operácií iluminátov-satanistov". To všetko chcel zverejniť.


Jeffrey Epstein pracoval pre izraelskú rozviedku (Dmitrij Sedov)
Komentár Dmitrija Sedova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
06 | 10 | 2019 | Preklad: Redakcia HD

„Všetci sme videli hromady tiel tých nešťastníkov, ktorí prišli do kontaktu s Hillary Clintonovou. Ak sa dostanete príliš blízko k jej špine, pravdepodobne skončíte mŕtvy po dvoch výstreloch do zátylku," uzatvorila Prissy Holly.


Je charakteristické, že ukrajinské médiá cielene mlčia o „Ukrajinagate 2.“. O pokračovaní aféry informovali iba portály depo.ua a strana.ua. Ukrajinské vládne kruhy sú teraz opatrné. Vyčkávajú, ako bude pokračovať predvolebná kampaň v USA. A tá nabrala vskutku divoké obrátky. Obávajú sa, že sa znova dostanú do problémov. Ako s Porošenkom a jeho podporou Hillary Clintonovej v roku 2016.


Každopádne, Nancy Pelosi sa musela dočasne stiahnuť. Dňa 15. októbra oznámila, že demokrati odkladajú hlasovanie o zbavení úradu Donalda Trumpa.


Vladimír Prochvatilov: Kto zabil Jeffreyho Epsteina?
Vladimír Prochvatilov (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Zuzana Perželová