Quentin Tarantino chystá ďalšiu novinku: Vtedy v Hollywoode ako miniséria? Čo prezradil Brad Pitt
07 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Režisér Quentin Tarantino, ktorého najnovšia snímka Vtedy v Hollywoode stále beží v kinách, sa pohráva s myšlienkou, že by v budúcnosti mohol z filmu urobiť minisériu. Toto tvrdenie vychádza z nepublikovanej odpovede Brada Pitta, ktorý robil rozhovor s novinárom z The New York Times. Ten sa s tým podelil na svojom twitteri.


Začiatkom roka vyšlo najavo, že Tarantino spoločne so svojím strihačom Fredom Raskin plánuje vytvoriť pre Netflix štvordielnou sériu  Ôsmich hrozných . Snímka, ktorá už tak mala dĺžku 168 minút, plánuje rozšíriť o ďalších 20 minút. Aj s pomocou doteraz nezverejnených záberov tak z filmu urobí seriál.

"Pomyslel som si, že by to mohlo byť naozaj zaujímavé. Film už existuje ako film, ale keby som mohol využiť všetok materiál, ktorý sme natočili, a ak by to šlo poskladať dohromady do formy jednotlivých epizód, tak by to za pokus stálo," povedal Tarantino pre Slashfilm.

A podľa všetkého si s touto myšlienkou pohráva aj pri filme Vtedy v Hollywoode , ktorý má podobnú dĺžku ako Osem hrozných . Prezradil to Brad Pitt, ktorý si vo filme zahral kaskadéra Cliffa Bootha. "Áno, hovoril o tom. Je to celkom vzrušujúci nápad. V sérii môžete stráviť viac času s postavami a príbehom a môžete preskúmavať uhly, ktoré sa vám do filmu nezmestia," povedal Pitt.

Materiálu, ktorý bol nakoniec vystrihnutý a do konečnej podoby filmu sa nezmestil, má Tarantino určite dosť. Naznačil to aj samotný herec Damon Herriman, ktorý stvárnil Charlesa Mansona, ktorý sa mihne iba v jednej krátkej scéne. Podľa jeho slov toho pritom nakrútil viac . Podľa informácií Collider bol z filmu nakoniec vystrihnutý tiež Tim Roth, ktorý s Tarantinom často spolupracuje, alebo tiež James Marsden, ktorý si mal zahrať Burta Reynoldsa.

Aký v skutočnosti bol Freddie Mercury? Detaily o ktorých ste doteraz nevedeli, pozrite si aj videá
Legendárny spevák by 5. septembra oslávil 73. narodeniny. Mal zaujímavý život a jeho hudba oslovila ľudí na celej planéte. Hoci choroba ukončila jeho život v relatívne mladom veku, stihol toho viac než mnohí iní smrteľníci. Čítať ďalej
06 | 09 | 2019 | Ján Prokop