VIDEO: Ďalší brutálny útok na Obchodnej ulici v Bratislave
03 | 09 | 2019 I Peter Bachan

Polícia dnes na Facebooku zverejnila video bitky, ktorá sa odohrala okolo desiatej hodiny večer priamo pred novou stanicou mestskej polície na Obchodnej ulici v Bratislave.


"Podľa doterajších informácií bol poškodený muž pred jednou z prevádzok s občerstvením fyzický napadnutý iným mužom. Ten poškodeného fyzicky napadol údermi päsťou ako aj kopmi nohou do oblasti hlavy. Útočník z miesta následne utiekol v smere na Poštovú ulicu," uviedla polícia na Facebooku.

Policajti počas následného prepátravania okolia spozorovali osobu mužského pohlavia, ktorá zodpovedala popisu útočníka. Muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu so zasahujúcimi policajtmi nespolupracoval a z miesta chcel odísť.

Čaputová vymenovala Kováča ml., lebo to "považovala za poslednú formalitu". Čo tým myslí, nepovedala
Prezidentka Zuzana Čaputová vymenovala syna bývalého prezidenta Michala Kováča ml., "pretože to považovala za poslednú formalitu", píše SME. Čo tým ale myslí? To sme sa nedozvedeli. Čítať ďalej
03 | 09 | 2019 | Peter Bachan


"Z tohto dôvodu mu boli priložené služobné putá po nasadení ktorých bol 17ročný muž eskortovaný na príslušné oddelenie Policajného zboru. Poškodený 29-ročný muž bol na mieste ošetrený privolanou RZP a prevezený k ďalšiemu ošetreniu do jednej z nemocníc," dodala polícia.

Vyšetrovaním okolností tohto incidentu, ako aj vyvodením trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.