Korán v záchode je podľa Nemcov odporný zločin. Útoky na kresťanov sú pritom ignorované
14 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Krvavé prenasledovanie kresťanov zo strany islamistov je zo strany korporátnych médii pravidelne bagatelizované alebo maskované ako "kmeňové konflikty".


Moslimské antisemitské útoky sú paušálne označené ako "právo" islamistov. Ale zničenie 50 kópií Koránu v mešite v Brémach je označené ako útok neznámych páchateľov, aj keď podľa policajnej správy vznikla len malá "trestná škoda".

Die Welt sa pripojil k radom "rozhorčených médií" a píše texty v duchu islamskej komunity, ako by tu bolo napadnutých alebo zabitých 50 ľudí namiesto 50 zničených kníh.

Podľa článku Die Welt bolo v roku 2017 viac než 100 útokov na kresťanov v Nemecku. Väčšinu z nich spáchali moslimovia.

"Útok na mešitu v Brémach, kde bolo zneuctených asi 50 kópií Koránu, vyvolal hrôzu medzi islamskými asociáciami a politikmi." Ústredná rada moslimov v Nemecku vyzvala k vyšetreniu a prísnemu trestu podľa zákona. Aiman ​​Mazyek označil incident za "útok na nás všetkých" a znovu vyzval na vytvorenie funkcie "komisára proti moslimskému nepriateľstvu" a k policajnej ochrane mešít.

Jiří Krampol o Gottovi: Ivana ho musí strážiť, je to blázon! Ale o domácom násilí nemôže byť reč
Speváci Karel Gott a Milan Drobný si v posledných dňoch nemôžu prísť na meno a dokonca si hrozia súdmi. Jiří Krampol si ale Gotta zastáva. Čo si známy herec a moderátor myslí o tejto "kauze"? Čítať ďalej
14 | 06 | 2019 | Aneta Leitmanová


Medzitým sa informácie o "majetkových škodách" dostali aj k občanom Brém. "Strach medzi moslimami v Brémach vzrástol," uviedol Murat Celik, predseda brémskej Schur, čo je islamská náboženská komunita.

Dokonca aj starosta Carsten Sieling (SPD) je hlboko otrasený týmito "ohavnými zločinmi". A vlna nevôle pokračuje: "V meste Brémy nie je miesto pre moslimskú nenávisť, a nebudeme tolerovať islamofóbiu". To isté tvrdí aj Thomas Röwekamp z koaličnej CDU, ktorý vidí znesvätenie koránu ako "novú dimenziu rasovej neznášanlivosti".

Je podivuhodné, že politici vyhodnocujú hlavu prasaťa ako "zločin" a "útok", ale pritom im nevadí mučivá strata krvi oviec a kôz pri porážke na štýl halal. Nemecko je už dlho na prahu diktatúry. O tom svedčí aj denná cenzúra slobodných médií a záplava súdnych sporov, ktorými chcú umlčať kritických odporcov tohto "režimu".