Donaldovi táto "Trumpová" radosť rozhodne nerobí: Ivana pred voľbami predvádza bombu za bombou!
10 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Podľa najrôznejších prieskumov tečie Donaldovi Trumpovi (74) do topánok a za svojím súperom v boji o prezidentské kreslo Joeom Bidenom zaostáva. Exmanželka Ivana Trumpová (71), na ktorú je v poslednej dobe silno zameraná pozornosť, však Trumpovi veľmi nepomáha, práve naopak, píše portál Expres.


Hoci už dlhé roky nie sú svoji, Ivana ako matka troch detí, ktoré súčasnému prezidentovi robia poradcu a pracujú na jeho kampani, patrí k rodine Trumpovcov. Že by ale dbala na to, ako ju na verejnosti prezentuje, to sa povedať nedá.
Prejav o znásilňujúcich migrantoch

Možno si hovoríte: No a čo, veď s Trumpom ako politikom nemá táto bláznivá žena nič spoločné. Lenže Ivana sa k exmanželovým názorom hrdo hlási a neváha rečniť napríklad v televízii. Nedávno predniesla dosť zvláštny prejav o migrantoch, hoci sama do Spojených štátov z Československa emigrovala.

„Ľudia musia do našej krajiny vstúpiť legálne, nájsť si prácu a platiť dane ako ostatní Američania. Veľa takých sa ani neoblieka ako Američania. Nosia čokoľvek ich napadne, nemajú prácu, kradnú a znásilňujú ženy. Takto sme si to nepredstavovali,“ šokovala Ivana.

Nelegálni migranti kradnú a znásilňujú ženy, vyhlásila Ivana Trumpová
Bývalá manželka prezidenta Spojených štátov Donalda Trumpa (74) Ivana Trumpová (71), rodená Zelníčková, v aktuálnom rozhovore pre britskú televíznu stanicu ITV vyhlásila, že nelegálni migranti v Amerike kradnú a znásilňujú ženy, informuje portál i... Čítať ďalej
16 | 09 | 2020 | Timotej Dudka

Večera v hadovi

A teraz ďalšia trochu desivá prezentácia nevkusu Ivany Trumpovej. Odetá do bundy s motívom hadej kože si vyrazila na večeru s priateľmi.

Čo asi na outfit svojej predchodkyni povedala súčasná Trumpová manželka Melania, známa ako módny guru?!
Donald, milovník hamburgerov

Ivana Trumpová dianie okolo svojho exmanžela komentuje rada, očividne sa vyžíva v tom byť stredobodom pozornosti. A tak ochotne okomentovala aj skutočnosť, že sa Trump nakazil koronavírusom. Pri tej príležitosti prepálila jeho najväčšie neresti - jedlo a dobre známu posadnutosť čistotou.

„Popravde aj ja som stále trochu v šoku, že ten vírus chytil, pretože vždy veľmi starostlivo dodržiava všetky hygienické opatrenia, stále si umýva ruky a je opatrný. Jeho jedinou slabinou je jedlo. Miluje hamburgery, Big Mac je to, čím občas hreší,“ prezradila Ivana.

David Beckham ukázal, ako kombinovať sandále a ponožky
Prišli už časy antimódy? V dobách pandémie nahradilo tradičné estetické kategórie pohodlie, a nič nenasvedčuje tomu, že by sme sa chceli vrátiť k tomu, ako tomu bolo predtým, píše portál Vipshow.cz. Čítať ďalej
09 | 10 | 2020 | Timotej Dudka