David Beckham ukázal, ako kombinovať sandále a ponožky
09 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Prišli už časy antimódy? V dobách pandémie nahradilo tradičné estetické kategórie pohodlie, a nič nenasvedčuje tomu, že by sme sa chceli vrátiť k tomu, ako tomu bolo predtým, píše portál Vipshow.cz.


Kombinácia sandálov alebo žabiek s ponožkami nikdy nemala dobré meno, ale posledné roky priniesli v tomto ohľade významné zmeny. Pred niekoľkými dňami sa na Instagramovom profile Victorie Beckham objavila fotografia, ktorá vyvolala spor medzi priaznivcami a odporcami kombinácii ponožiek so sandálmi.





Je vidieť, že jedným z priaznivcov takejto kombinácie je aj David Beckham, ktorý je už roky považovaný za jedného z najštýlovejších mužov na svete. Mimochodom, je vidieť, že bývalý futbalista Realu Madrid má veľký vplyv. Potom, čo ukázal na Instagrame, že biele ponožky v kombinácii s čiernymi sandálmi nemusia byť synonymom nevkusu, popularita výrazu „ponožky a sandále“ vo vyhľadávačoch vzrástla o štvrtinu!

Pierce Brosnan sa zbavuje sídla Jamesa Bonda: 100 miliónový raj predáva kvôli koronavírusu!
Írsky herec Pierce Brosnan (67) predáva svoj raj v Malibu, ktorý je snom mnohých fanúšikov série o agentovi Jamesovi Bondovi, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
07 | 10 | 2020 | Timotej Dudka