Meghan praskli nervy! Takto to ďalej nejde
20 | 11 | 2019 I Imrich Kovačič

Meghan Markle podala žalobu na bulvárne denníky Daily Mail a Mail on Sunday. Informujú britské médiá.


Podľa vojvodkyňe sa ju médiá snažili zverejnením nepravdivých informácií pošpiniť. Manželka princa Harryho žaluje noviny hneď za niekoľko správ, napríklad aj za lživé informácie o renovácii ich sídla Frogmore Cottage.


Podľa súdnych dokumentov manželka britského princa Harryho žaluje noviny za zvesti týkajúce sa jej tehotenského večierku, vzťahu s otcom či zrekonštruovaného sídla vo Frogmore Cottage.


Podľa spomínaných webov manželia investovali do rekonštrukcie ich bývania nemalé peniaze. V správach sa písalo, že si dvojica zaobstarala zvukovú izoláciu proti lietadlám za 650 tisíc dolárov, medenú vaňu za 6,5 ​​tisíce dolárov, súkromné ​​štúdio jogy a tenisový kurt. Právnici však tvrdia, že nič z toho v dome nie je. V dokumentoch je tiež uvedené, že vo Frogmore Cottage nie je nové samostatné krídlo, určené pre Meghaninu matku.


Meghan a Harry sa snažia vyhýbať médiám! Kam povedú ich ďalšie kroky vás prekvapí
Vojvodkyňa Meghan je podľa svojich slov pod obrovským tlakom a spolu s princom Harrym sa preto rozhodli na čas stiahnuť z verejného života. Vycestujú napríklad do USA, ale aj keby Harry nechcel opustiť rodnú Britániu, na výber moc nemá. Ako sa... Čítať ďalej
28 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová

Ďalším bodom žaloby je zverejnenie jej súkromného listu, ktorý poslala svojmu otcovi Thomasovi Markleymu. List bol však upravený tak, aby zámerne vykreslil vojvodkyňu v negatívnom zmysle slova. "Vynechané alebo zamenené časti listu dosahujú takmer polovicu skutočného obsahu," uvádza sa v súdnom dokumente, ktorý predložili jej advokáti zo spoločnosti Schillings.


Právne dokumenty tiež proukazujú na informácie, že vojvodkyňa zo Sussexu nepozvala na svoj tehotenský večierok v New Yorku svoju matku. "Matka Meghan bola samozrejme pozvaná a tiež sa jej ponúkla, že jej kúpi letenky. Jej matka sa však nemohla zúčastniť z dôvodu pracovných povinností."


Zároveň sa žaloba zaoberá aj cenou za tehotenský večierok. "Tehotenský večierok, ktorý v skutočnosti stál nepatrný zlomok z falošne uvedené sumy 300 000 dolárov (270 000 eur), usporiadala jedna z jej najlepších priateliek z univerzity,” uvádza sa v žalobe."Pätnásť hostí, ktorí sa zúčastnili večierka, sú dlhodobo blízki priatelia, s ktorými sa poznala viac ako 20 rokov,” stojí ďalej v právnom dokumente.


Otrasená Meghan Markle: Kriminálka pri dverách paláca!
Hoci mala vojvodkyňa zo Sussexu veľké šťastie v tom, že si získala srdce samotného princa, pokiaľ ide o jej pôvodnú rodinu, potom sa dá hovoriť o úplnom opaku. Príbuzní Meghan pripomínajú desivú nočnú moru. Momentálne zase vystúpila "na výslnie"... Čítať ďalej
30 | 10 | 2019