Meghan a Harry sa snažia vyhýbať médiám! Kam povedú ich ďalšie kroky vás prekvapí
28 | 10 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Vojvodkyňa Meghan je podľa svojich slov pod obrovským tlakom a spolu s princom Harrym sa preto rozhodli na čas stiahnuť z verejného života. Vycestujú napríklad do USA, ale aj keby Harry nechcel opustiť rodnú Britániu, na výber moc nemá. Ako sa totiž ukázalo v minulosti, Meghan neuprednostňuje vzťah na diaľku.


Vojvodkyňa Meghan o svojom exmanželovi, hollywoodskom producentovi, Trevorovi Engelsonovi, príliš často nehovorí. Svojimi sa stali v roku 2011 na Jamajke a len 2 roky potom sa rozviedli. Potom si vojvodkyňa našla princa Harryho.

Online magazín Nový Čas s odkazom na dokument stanice 5 s názvom Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood sa pozrel na to, čo ich rozdelilo a čo ju vtiahlo do náručia kráľovskej rodiny.

Kráľovská korešpondentka Ashley Pierson v dokumente uviedla, že do vzťahu medzi terajšou vojvodkyňou a Trevorom vstúpila Meghanina herecká kariéra.

"Boli spolu sedem rokov, z toho dva roky svoji. Problémom manželstva bola vzdialenosť. Hneď ako sa vzali, dostala Meghan prácu v seriáli The Suits a zdržiavala sa v Toronte, zatiaľ čo Trevor bol v Los Angeles. Tento vzťah jednoducho nevydržal, "prezradila!

Zdalo by sa, že Meghan a Harrymu nič podobné nehrozí. Predsa len sú spolu už nejakú dobu a majú dokonca dieťa. Harry by pravdepodobne mal s Meghan odcestovať do USA.

Vojvodkyňa Meghan prehovorila otvorene o ťažkom živote v kráľovstve. Neubránila sa ani slzám!
Nedávno sa na verejnosti dojal princ Harry (34), teraz sa podobne v televíznom rozhovore zrútila aj jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (38), keď prehovorila otvorene o tom, ako je pre ňu materstvo ruka v ruke so životom v kráľovskej rodine ťažké.... Čítať ďalej
20 | 10 | 2019 | Ján Prokop