Otrasená Meghan Markle: Kriminálka pri dverách paláca!

Hoci mala vojvodkyňa zo Sussexu veľké šťastie v tom, že si získala srdce samotného princa, pokiaľ ide o jej pôvodnú rodinu, potom sa dá hovoriť o úplnom opaku. Príbuzní Meghan pripomínajú desivú nočnú moru. Momentálne zase vystúpila "na výslnie" jej nevlastná sestra Samantha, ktorá je v hľadáčiku kriminálky.


Podľa britského portálu dailymail.com, vyšetruje sestru Meghan polícia hneď v niekoľkých krajinách. Napríklad v Kanade, Švédsku i Veľkej Británii. Dôvod? Údajne sa mala previniť tým, že vojvodkyňu šikanovala na internete. Pravdou je, že na svojej nevlastnej sestre skutočne nenechala suchú nitku.

Lucie Bílá na pokraji zúfalstva? Bez syna i priateľa ...
Radosť strieda smútok! S veľkou slávou Lucie Bílá v nedeľu odohrala jubilejný 100. reprízu muzikálu Sestra v akcii. V ďalších dňoch ju ale nikto nebude čakať doma. Jej »testosterónový anjel« Radek Filipi totiž odlieta do Brazílie a berie so sebou... Čítať ďalej
30 | 10 | 2019 | Imrich Kovačič


Kauzou sa zaoberá aj polícia na americkej Floride: "Dostali sme niekoľko udaní na kyberšikanu. Samantha Markleová bola o tomto obvinení informovaná. Zatknutá zatiaľ nebola. Prípad ešte nebol uzavretý, viac to rozvádzať nebudeme," uvádza Dailymail vyjadrenia jedného z vyšetrovateľov.

Podarená sestra Meghan prirodzene svoju vinu popiera. Jej partner sa dokonca vyhráža stíhaním všetkým, ktorí tvrdia opak. Je to skutočne pekne "prepečená" rodinka a nie je divu, že kvôli neustálym aféram okolo Meghan, britská kráľovná Alžbeta II. už pomaly stráca trpezlivosť. Lenže do akej rodiny sa narodíte, to ovplyvniť bohužiaľ nedokážete.