Kristián Keller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Odpadlíctvo antipápeža Františka so Židmi na Slovensku
22/11/2021 I Kristián Keller

František sa modlí so Židmi, Bratislava, 13. september 2021. (Zdroj: AP Photo/ Gregorio Borgia)

František na Rybnom námestí na stretuntí so židovskou komunitou, 13. september 2021:
"Vďaka za vaše milé slová privítania a svedectvá, ktoré ste ponúkli. Prišiel som ako pútnik, navštíviť toto miesto a byť ním dojatý. Toto námestie je vysoko významné miesto pre vašu komunitu. Necháva nažive spomienku na bohatú históriu. Po storočia bolo súčasťou židovskej štvrte. Tu oslavovaný rabín Chatam Sofer zápolil. Tu stála synagóga popri Katedrále korunovácie. Architektonické rozpoloženie, ako sme počuli, bolo vyjadrením mierumilovnej koexistencie dvoch komunít, nezvyčajný a evokujúci symbol, a nápadný znak jednoty v mene Boha našich otcov. Tu, ako mnohí z nich, ja takisto cítim túžbu "vyzuť si moje sandále" v mieste požehnanom ľudskou jednotou v mene Najvyššieho." [1]

Toto je úplne odpadlíctvo. Židia nemajú toho istého Boha ako kresťania. Znak jednoty kresťanov je prejavovaná pravá viera v Ježiša Krista a viera v učenie, ktoré nám zanechal skrze Jeho učedníkov a Cirkev. Židia odmietajú Ježiša Krista a Jeho Cirkev. Je dogmatickým a neomylným učením Magistéria (učiteľskej autority Cirkvi), že židia sú Bohom zavrhnutí.

Pápež Eugen IV., Florentský koncil, Bula Cantate Domino, 1442, ex cathedra: „... Svätá Rímska Cirkev, vychádzajúca zo slov nášho Pána a Spasiteľa, pevne verí, vyznáva a hlása jedného pravého Boha, všemohúceho, nemenného a večného, Otca i Syna i Ducha Svätého; ... Preto [Svätá Rímska Cirkev] odsudzuje, zavrhuje a uvaľuje kliatbu na všetkých, čo sú protikladných a opačných názorov, a vyhlasuje, že sú cudzincami pre telo Krista, ktorým je Cirkev.“

Komentár Kláštoru Najsvätejšej Rodiny: "Toto je neomylná dogmatická definícia Katolíckej Cirkvi o jednotlivcoch, ktorí majú o našom Pánovi Ježišovi Kristovi alebo o Svätej Trojici názor, ktorý je v rozpore s názorom Cirkvi (napr. o židoch, o moslimoch atď.). Florentský koncil slávnostne definoval, že ktokoľvek, kto má názor, ktorý je v rozpore s učením Cirkvi o našom Pánovi a Trojici (napr. židia), je odsúdený a zavrhnutý!"

Židia odmietajú Syna Božieho, Ježiša Krista, "jednorodeného Syna Božieho, zrodeného z Otca pred všetkými vekmi; Boha z Boha, Svetlo zo Svetla, pravého Boha z Boha pravého, splodeného, nie stvoreného, jednej podstaty s Otcom: skrze neho bolo všetko stvorené." [2]
Židia nemajú Otca, lebo odmietajú Syna:

"Kto popiera Syna, nemá ani Otca. Kto vyznáva Syna, má aj Otca."
(1 Jn 2,23)

František hovorí, že cíti túžbu "vyzuť si sandále" v mieste, kde podľa neho je jednota medzi popieračmi Boha a vyznávačmi Boha - aký to nezmysel! On doslova hlása nové falošné Evanjelium, keď hovorí, že v mieste medzi židmi (popieračmi Boha) je jednota v mene Najvyššieho - on sa okázale a drzo rúha Bohu. Ale vieme, čo nám hovoria nasledovníci Ježiša Krista o falošných prorokoch:


Sv. Ján (apoštol) o neprijímani falošných prorokov (Zdroj obrázku: voľne dostupné).

 


Sv. Pavol odsudzuje falošných prorokov (Zdroj obrázku: voľne dostupné.)

A Ježiš Kristus hovorí:

"Preto som vám povedal, že zomriete vo svojich hriechoch. Ak totiž neuveríte, že Ja som, zomriete vo svojich hriechoch.“ (Jn 8,24)

František je prekliatý odpadlík, antikrist (popierač Krista) a nekatolícky antipápež na čele sekty II. vatikánskeho koncilu. Nie je hlavou Katolíckej Cirkvi a teda nie je pápež, ale heretický antipápež. Ľudia nesmú byť v jednom spoločenstve s arciodpadlíkom Františkom, preto lebo skončia v pekle. Pre viac ohľadom toho v čo František verí, pozrite si nasledovný článok: https://vatikankatolicky.com/anti-papez-frantisek/. František nie je z jedného dňa na druhý praktizujúci žid. On praktizoval židovskú vieru už dlho dozadu.

Tento obrázok nemá vyplnený ALT popisok, jeho názov je frantisek-synagoga-menora-sviecka.jpg
Bergoglio v decembri 2012 praktizuje židovské náboženstvo (zdroj: vatikankatolicky.com)

Pre spásu musíte byť tradičný katolík, a tu sa dozviete ako tak urobiť. Tí, čo zostanú s Františkom napriek tomu, že vedia aký je to arciodpadlík, pôjdu naveky do pekla.

Na tom istom stretnutí odpadlík antipápež František povedal takisto:

"Na tomto námestí, drahí bratia a sestri, je takisto miesto, kde svetlo nádeje svieti. Každý rok vy príjdete sem počas Hanuky zapáliť prvú sviečku na menore. Temnota je zahnaná správou, že deštrukcia a smrť nemajú posledné slovo, ale miesto toho obnovu a život. Aj keď synagóga na tomto mieste bola zhodená, komunita zostáva prítomná. Komunita živá a otvorená dialógu. Na tomto mieste, naše histórie sa stretajú znova raz. Tu potvrďme pred Bohom našu ochotu vydržať na ceste zblíženia a priateľstva." [1]

Toto je úple odpadlíctvo. Svetlo nádeje nie je u židov, ktorí zapaľujú menóry. Ježiš Kristus je svetlo nádeje. On je naplnením proroctiev o svetle:

Iz 9,1 "Ľud, čo kráča vo tmách, uzrie veľké svetlo, nad tými, čo bývajú v krajine tieňa smrti, zažiari svetlo."

Jn 8,12 "Potom k nim Ježiš znova prehovoril: „Ja som svetlo sveta. Kto mňa nasleduje, nebude chodiť v tme, ale bude mať svetlo života.“

Jn 12,46 "Ja som prišiel na svet ako svetlo, aby nik, kto vo mňa verí, neostal v tme."


Ježiš klope na dvere. (Zdroj: verejne dostupné.)

František hovorí, že temnota je zahnaná židovským stretávaním sa pri obrade zapaľovania menóry a že toto značí obnovu a život. Nadprirodzený život majú len tí, ktorí sú s Kristom a v Kristovi skrze Jeho Cirkev. František je úplne posadnutý démonický antikrist. Židia sú v temnote, a ich obyčaje a pokračujúce obrady značia, že nepríjmajú Ježiša, preto lebo dávajú nádej do obradov zo Starého Zákona.

Pápež Eugen IV., Florentský koncil, 1441, ex cathedra: "Svätá Rímska Cirkev pevne verí, hlása a učí, že záležitosti týkajúce sa Starého zákona, mozaického práva, ktoré sú rozdelené do obradov, vzácnych rituálov, obetovania a sviatostí... príchodom nášho Pána... zanikli a sviatosti Nového zákona započali... Všetci preto, ktorí po tom čase (uvedenia do platnosti Evanjelia) praktizujú obriezku a Sabbath a iné záležitosti zákona, Svätá Rímska Cirkev ich označuje cudzích kresťanskej viere a ani pri najmenšom hodných zúčastniť sa na večnej spáse“

Ľudia na Slovensku včetne bezbožných politikov sa radovali, že tu bol antikrist, ktorého mylne považujú za hlavu Katolíckej Cirkvi. Radujú sa aký "ľudský je ten pápež František" (oni hovoria). Sú zaslepení do hĺbky Satanovej. A mimochodom, ani Benedikt XVI. a ani Ján Pavol II. neboli pápežmi (viď obrázok dole).

 


Antipápeži Ján Pavol II., Benedikt XVI. a František sa modlia pri židovskom múre nárekov - úplne odpadlíctvo. (Koláž fotografií, ich zdroje zľava: SHP/David Silverman; Flash90/JTA; obrázok braný z Františkovho instagramu)

 

Kto po tomto všetkom prijíma Františka ako pápeža, odmieta Ježiša Krista ako Spasiteľa a je odpadlík. Praktizujúci žid nemôže byť hlavou Katolíckej Cirkvi. Čo v Ríme panuje je multireligózna sekta (prorokovaná Smilnica babylonská zo Zjavenia Jána), ktorú vedú náboženskí indiferentisti už od antipápeža Jána XXIII. Ide o nové falošné náboženstvo, ktoré obsadilo budovy kedysi patriace Cirkvi. Táto sekta svojim šatom a zneužívaním budov a mena 'katolícky', sa snaží vplyvom Diabla zviesť duše do zatratenia. Len na pripomenutie, Arianisti, heretici, ktorí popierali božskú prirodzenosť Ježiša Krista, obsadili 98% budov vtedajšej Cirkvi, a bolo predpovedané v proroctvách, že Veľké odpadnutie (udalosť, ktorá predznamenáva príchod Ježiša Krista) má byť ešte väčšieho rozmeru. Žijeme vo vnútri tohto Veľkého odpadnutia, a chýlime sa popravde k jeho koncu.

 

Kristián Keller
Tradičný katolík, sedesvakatntista

[1] - https://www.vatican.va/content/francesco/en/speeches/2021/september/documents/20210913-bratislava-comunitaebraica.html
[2] - Katolícké Nicejsko-carihradské vyznanie viery, zdroj: https://sk.wikipedia.org/wiki/Nicejsko-carihradsk%C3%A9_vyznanie_viery