Očkovanie - vlastná skúsenosť
26/10/2021 I Jaroslav Mališ

Na úvod chcem povedať, že očkovanie proti Covidu považujem - a som o tom presvedčený - je experiment. Potom, médiami vnucovaná téma o pandémii nespĺňa definíciu pojmu pandémia. Ďalší z argumentov pri posudzovaní očkovania, som si dovolil prijať od MUDr. Bukovského, ktorý tvrdí a nastoluje ochranu proti Covidu, hlavne posilňovaním vlastnej imunity životosprávou. Preto zrejme MUDr. Bukovského zakázali (cenzúra).

Nuž, čo ma teda priviedlo k očkovaniu?  Je to nepriame nanútenie, kedy pri cestovaní, návšteve rôznych podujatí či obyčajnej návšteve reštaurácie Ťa šikanujú, kedy musíš dokladovať test, či očkovanie. A potom zistiť sám na sebe pravdu o vedľajších účinkov. Preto som sa dal zaočkovať. Najskôr proti chrípke - prebehlo úplne bez vedľajších účinkov a bezbolestne. 

A včera (25.10.2021) som si dal vpichnúť PZI. Zmodralo mi miesto vpichu, ruka bolí a čakám či to odoznie, resp. čo bude ďalej. Mám pocit - po skúsenosti z inými očkovaniami v priebehu života - že sa mi do tela dostala " nesúroda" látka, kedy čakám či ju organizmus prijme, alebo?

To sú moje prvotné dojmy po očkovaní od človeka, ktorý doteraz dával prednosť vlastnej imunite, ako experimentálnemu pokusu na ľuďoch. Po čase budem informovať o tom, ako sa tento experiment prejaví a či vôbec.