Kristián Keller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Nakupovanie v Lidli v Anglicku a porovnanie so Slovenskom (video)
07/11/2021 I Kristián Keller

Tu v odkaze môžte vidieť porovnanie so situáciou v Anglickom obchode (Lidli) so situáciou na Slovensku:
https://rumble.com/vosnmt-nakupovanie-v-lidli-v-anglicku-a-porovnanie-so-slovenskom.html

Toto je hrubá policajná brutalita, čo vidno v záberoch zo Slovenska. Žiaden zdravý človek toto nemôže podporovať. Dlhodobé nosenie rúšok je škodlivé. Nosenie rúšok zasahuje do osobných práv a slobôd. Nosenie rúška môže niekomu škodiť, niekomu môžu tie rúška spôsobovať psychycké potiaže, úskosť, ťažké dýchanie, pluzgiere na tvári, zvýšiť toxicitu pľúc, spôsobiť bakteriálny zápal ďasien, spôsobiť bakteriálny zápal pľuc, v extrémných prípadoch to môže viesť aj k úmrtiam. Nie je to zdravé a hlavne je to neúčinné, ba škodlivé. Skrátka, rúška sa stali symbolom podriadenia sa a zotročovania ľudí počas celého covid hoaxu. Je to spôsob, akým ostatných ľudí zosnovatelia covid hoaxu držia v permanentom strachu. Pre niehoho len móda, pre niekoho slepé poklonkovanie, pre stále zaslepených ľudí ochranná pomôcka pred neexistujúcim vírusom, a pre niekoho len dokazovanie si moci, skrátka či už ide o vynucovanie, alebo nosenie rúška, rúško je symbolom zotročenia a porobenia základných práv človeka.

Takzvaní rúškovci (tí, čo to vynucujú od ostatných) majú úplne vypnutý mozog a sú úplne pozbavení Božej milosti; pripomína to kult, alebo sektu, čo títo ľudia robia. Ich správanie je kolektivistické, príznačné pre totalitné režimy; ale západná civilizácia je slobodná a individualistická a vaše telo je vaše a nepatrí štátu. Štátne orgány nemajú právo, ani autoritu, aby vynucovali od vás niečo, čo vám spôsobuje fyzickú ujmu, nemá právo vás mučiť, bodka.

"Policajt" s číslom 303666 a kyberšikana od stránky 'Hoaxy a podvody - Polícia SR'

Posadnutý útočník, "policajt" Martin Beneš s číslom 303666 (príznačné), hrubo útočil na zákazníkov Lidlu (ktorí si chceli iba nakúpiť bez respirátorov, či rúšiek) a nezákonne od nich vyžadoval občiansky preukaz, obmedzoval ľudí na osobnej slobode a nedovolil ľuďom naplniť si ich základne životné potreby. Podľa videí, ktoré obleteli Slovensko, útočník Martin Beneš vyvolal množstvo potičiek a hlava nehlava udieral pesťami a rozdával kolenačky a kopance. 

Posadnutí totalitní grázli, na čele či už Polície SR (Hamran), Ministerstva vnútra SR (Mikulec), alebo vlády SR (Heger), bránia tieto fašisticko-bolševické taktiky. Sú to vyvrheľovia a grázlovia, spoločne i s Naďom (Minister obrany SR). 

Svoje k tomu povedala aj stránka 'Hoaxy a podvody - Polícia SR' (kebyže poviem, že máme takú oficiálnu stránku, ktorú riadi Polícia SR, ktorá svojimi prejavmi skorej pripomína ultraľavicových nepodarených komikov z Hollywoodu, tak by mi ľudia v zahraničí neuverili). Títo posadnutí klamári v jednom zo svojích ďalších "skvostov", kde u nich ide doslova o opakovanú kyberšikanu voči uvedomelej časti obyvateľstva, ktorá správne nesúhlasí s totalitnými opatreniami, sa títo ľudia zo stránky vyjadrili (klamali), že vyhláškami možno uložiť povinnosť občanom prekryť si dýchacie cesty rúškom, resp. respirátorom. Vytvorili paragrafové okienko, kde sa doslova vysmievajú právne vzdelaným ľuďom, ktorí chápu, že Mikasové vyhlášky vôbec nezaväzujú občanov, aby si prekryli dýchacie cesty. Píšu:

Podľa článku 13 ods. 1 písm. a) Ústavy SR možno povinnosti ukladať nielen zákonom, ale aj na základe zákona, čiže v konkrétnom prípade vyhláškou ÚVZ vydanou na základe § 59 b) zákona v spojení s § 5 ods. 4 písm. k) a § 48 ods. 4 písm. r) zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia.

Avšak, tu je to čo hovorí ústava:

Čl.13

 

(1) Povinnosti možno ukladať

 

a) zákonom alebo na základe zákona, v jeho medziach a pri zachovaní základných práv a slobôd,

 

b) medzinárodnou zmluvou podľa čl. 7 ods. 4, ktorá priamo zakladá práva a povinnosti fyzických osôb alebo právnických osôb, alebo

 

c) nariadením vlády podľa čl. 120 ods. 2.

 

(2) Medze základných práv a slobôd možno upraviť za podmienok ustanovených touto ústavou len zákonom.

 

Čiže pravda je na strane právne uvedomelých občanov. Medze základných práv a slobôd možno upraviť len zákonom. Otázka: A je právo na život, na slobodné dýchanie, na prísun kyslíka do pľuc, základné právo? - Jednoznačne áno! Dokonca Ústava SR, hovorí, že "Každý má právo na život" v čl. 15(1). Políciu SR ovládajú ohavní klamári, ktorí sa snažia drzo klamať ľudom do očí a chcú oklamať ľudí, ktorí sú dajme tomu leniví si pozrieť Ústavu SR (čož ich ale neospravedlňuje.) Keď istý pán, istý invalida v Prievidzi, vedomý si svojich práv, si nechcel prekryť dýchacie cesty rúškom, a nechcel ukázať občiansky preukaz (čož nemusel), tak ho Policajti spacifikovali a doslova zlynčovali. (Video tu.) Následne sa táto tupá zver zo stránky 'Hoaxy a podvody - Polícia SR' (a inak táto stránka je úplnou hanbou a dehonestáciou polície) vyvyšovala nad chudáka invalida, vysmievala sa jemu a aj tomu, ktorý natočil video, však pozrite si odkaz na túto kyberšikanu tu. Toto prišlo potom, keď sa tentokrát oficiálna stránka Polície SR zastala istej 17 ročnej mužatky, ktorá robila zo seba chlapca na podporu LGBTI komunity na módnej prehliadke (čož je ohavnosť v očiach Boha), a nazvala ironické poznámky o "nádejnej fotomodelke" kyberšikanou.

Čiže šikana, mlátenie, lynčovanie, a aj kyberšikana zo strany polície je pre nich na mieste, ale idú sa zastávať verejne známeho LGBTI propagujúceho dievčaťa. Toto je Satanizmus! Najvyššie miesta v štáte doslova ovládli Diabli v ľudskej koži. A kto sa tomuto tvrdeniu vysmieva, tak nemá žiadne ponatia o duchovnom svete. Sv. Pavol varuje: "Lebo nás nečaká zápas s krvou a telom, ale s kniežatstvami a mocnosťami, s vládcami tohoto temného sveta, so zloduchmi v nebeských sférach." (Ef 6,12)

Kristián Keller
Sedesvakantista