Ja hlupák
03/12/2021 I Anton Ančic

Podkladom k napísaniu tohto článku bola reakcia rodinného príslušníka, ktorý mi na zdieľané video Dr. Janekovej ako úspešne liečila stovky pacientov z C-19, že nikto neskončil v nemocnici povedal: “Kto má rozum, tak sa dá očkovať, lebo vidí čo sa deje a jediné riešenie je vakcína a preto si ani video nepozriem.”

Nehnevám sa na neho, má svoj názor a ja ho za to neodsudzujem.

Ja som ale hlupák, lebo som si dovolil položiť otázky, ktoré by mi vysvetlili veci, pretože mi do seba jednoducho nezapadajú. Čo keď sa nám podsúva nie celá pravda a hlavne prečo si niektorí dlhoroční lekári a odborníci nechávajú zničiť život a renomé v nerovnom súboji s mediálnou mašinériou propagandy?

Ja hlupák, neverím slepo oficiálne prezentovanej vede, ktorá pred nejakým časom tvrdila, že Zem, plochá ako doska je stredobodom vesmíru a za ostatné názory upaľovala a prenasledovala.

Ja hlupák, dovolím si spochybňovať odborníkov, ktorí už napríklad v minulosti vyprodukovali list publikovaný pod názvom Sto vedcov proti Einsteinovi, aby v novinách mal fotku s textom “Už visí?”

Nemám rozum, že nekonám a nemyslím si to, čo tak strašne propagujú naši ľudia, ktorí doviedli náš štát na svetový vrchol v úmrtnosti na chorobu, kde sa iní svojou nečinnosťou ani nepriblížili. A to dostali druhú aj tretiu šancu s veľmi podobnou úspešnosťou.

Som totálne sprostý, lebo netlieskam ekonomickému zruinovaniu štátu, obmedzovaniu slobody a nástupu totality s vojnovými chúťkami?

Mám len dve mozgové bunky, keď si kladiem otázky, ako mohla včerajšia pravda dnes vyznievať ako hlúpy vtip? (Modrý papierik hovorí, že 7(aj 21!) dní si zdravý, daj si šál na ústa aby si ochránil druhých, odíde zo zdevastovaného zdravotného systému 1600 zdravotníkov, ale na 3.vlnu sme pripravení, pápežova návšteva neroznesie nič, iba nádej, že zadlžovanému štátu pomôže ďalší obrovský dlh...)

Áno, pre niekoho som hlúpy. Ale cítim sa slobodný, keď slepo neposlúcham rozkazy, ktoré nemajú logiku. Pretože ak ide o obrovský biznis, tak kupliarstvo, korupcia, propaganda a zastrašovanie sú zrejme bežnou pracovnou metódou a je určite pohodlnejšie podľahnúť tlaku, ako si robiť problémy.

Na to by chcelo trochu inakšie kádre v čele štátu, ako ten personálny substrát, ktorý je tam momentálne.