Kristián Keller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Dr. Roger Hodkinson už minulý rok v novembri označil pandémiu (COVID19) za hoax
27/11/2021 I Kristián Keller


Dr. Roger Hodkinson (Zdroj: verejne dostupné)

Expertný virologista, patológ a bývalý predseda prominantnej zdravotnej asociácie v Kanade povedal lídrom v provincii Alberta, že pandémia wuhanského koronavírusu (COVID-19) je veľký hoax. To je dôvod prečo politika a mandáty/príkazy ohľadom rúšok, odstupu a deštruktívnych lockdownov „musia zajtra všetky skončiť“.

Dňa 13. nov. 2020, mestský zastupitelia v albertskom hlavnom provinčnom meste, Edmontone, sa zišli, aby diskutovali možnosť predĺžiť mestský rúškový mandát/príkaz pre verejné priestranstvá do konca roka. Poslucháči stretnutia boli oprávnení zatelefonovať, aby diskutovali ich súhlas alebo odpor voči mandátu. Jeden človek, ktorý zavolal, bol Dr. Roger Hodkinson.

Hodkinson sa predstavil ako bývalý predseda kanadskej skúšobnej komisie v patológii z Kráľovskej vysokej školy lekárov a chirurgov a ako riaditeľ Western Medical Assessments…

Hodkinson je takisto certifikovaný všeobecný patológ, priateľ vo Vysokej škole amerických patológov [organizácia] a uznaný súdom v Queen’s Bench v Alberte ako expert v patológii…

„Je tu úplne nepodložená verejná hystéria riadená médiami a politikmi,“ povedal Hodkinson, ktorý dal jasne najavo, že je proti rúškovým mandátom a akémukoľvek pokusu v pokračovaní či posiľňovaní lockdownov.

Hodkinson pokračoval nazvaním koronavírusovej pandémie „najväčším hoaxom vôbec kedy spravenom na nič netušiacom obyvateľstve.

Zdroj: naturalnews.com

Kristián Keller
Sedesvakantista