Kristián Keller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Covid hoax odhalený (1/2)
29/11/2021 I Kristián Keller


Ilustračný obrázok, covid je hoax.

Nedajte sa oklamať. Žiaden covid vírus neexistuje, sú len falošné testy a umelo nafukované čísla, a do toho ešte kryjú trestnú činnosť, keď zakrývajú vedľajšie účinky po biologických zbraniach v injekčnej striekačke. Covid hystéria, biologické zbrane ("vakcíny") a všetky vymyslené varianty sú naseba nabalujúce sa zločiny.

Je hanba všetkým policajtom a prokurátorom, že sa nechávajú prepožičiavať ako také prostitútky globalistickým zosnovateľom tohto hoaxu, t. j. farma firmám a bohotým elitám. Už dávno malo byť začaté trestné stíhanie proti zločincom, ktorí robia trestné činy vydierania, aparteidu, vakcínačného terorizmu, šírenia poplašnej správy a vedomého porušovania ústavy.

 


Kristus nabáda bohatého panovníka, aby ho nasledoval (zdroj: verejne dostupné.)

Avšak, nezáleži ako veľmi veríte covid-19 hoaxu, koľko ste ľuďom naubližovali, koľko ľudí šikanovali, ak sa postavíte pravde čelom, priznáte si chybu a pokoríte sa pred Bohom, tak je možné získať odpustenie pred Bohom, je možno zachrániť si dušu, je možno napraviť aj poškodené vzťahy v blízkom okolí, modlite sa Ruženec a príjdite ku katolíckej viere, mimo ktorej nieto spása, viac tu (kroky ku konvertovaniu). Nezáleží na tom, ako hlboko ste klesli, stále je šanca k zmene: prestať hrešiť, zmeniť sa, prestať smilniť, začať počúvať Božie prikázania, činiť pokánie a vyznať katolícku vieru, modlite sa preto Ruženec. Dosť bolo zlej vôle! Ale k článku:

V nasledovnom článku by som chcel ukázať ľuďom pravdu a fakty, že (tzv.) „COVID-19“ je od samotného začiatku hoax a že žiaden vírus ani len neexistuje. Na dokázanie tohoto tvrdenia stačí odhaliť niekoľko verejne známych faktov. Tieto určité skutočnosti (alebo fakty) sa pokúsim vysvetliť v nadchádzajúcich bodoch (nižšie). A nemožno zabúdať, že dôkazne bremeno, že či tu je nejaký vírus, leží na protistrane. Tento článok sa nebude dotýkať do detailu biologických zbraní (mysl. pseudo-vakcín); o tom spravím samostatný článok, ak Boh dá, ak bude taká možnosť. Odkazy na vedľajšie účinky po biologických zbraniach si môžte pozreť v tomto odkaze - to by malo odradiť ľudí od hazardovania so zdravím. Body, ktoré tu v tomto článku preberiem a ku ktorým zakaždým niečo dôležité uvediem, sú nasledovné:

1. Takzvaný vírus, o ktorom sa tvrdí, že sa šíri medzi ľuďmi, nikdy nebol izolovaný a dokázaný.
2. Testy na „vírus“ boli vynájdené skôr než tvrdili, že vírus bol izolovaný a dokázaný.
3. To, čo „vedci“ nazývajú izolácia, nie je izolácia, ale bunková kultúra. (A vždy tomu tak bolo.)
4. Neexistujúci delta variant, britský variant, himalájsky variant, mu variant (áno, presne tak ako robí krava: „múú!“ - pozn., majú ľudí doslova za blbcov).

 

Poďme rovno nato:

1. Takzvaný vírus, o ktorom sa tvrdí, že sa šíri medzi ľuďmi, nikdy nebol izolovaný a dokázaný.

Americké centrum pre kontrolu chorôb (CDC) nemá izoláty vírusu, nemá ho totižto žiadne laboratórium vo svete. Toto je jednoducho fakt, či sa to niekomu páči, alebo nie. Dokonca jeden žurnalista, Samuel Eckert, ponúkol 1.5 milióna eur tomu, kto dokáže odizolovať vírus podľa Kochových postulátov. Do dneška sa nik neprihlásil pre to, aby si vyzdvihol túto odmenu. Viac ku Kochovým postulátom nájdete tu:
Kochovy postuláty (česká Wikipedia).

Americká CDC, správa o covid, str. 42, 1. dec. 2020: „Keďže žiadne kvantifikované vírusové izoláty ‚2019-nCoV‘ neboli k dispozícii pre použitie CDC [organizáciou] počas doby, keď bol vyvinutý test a keď bola spravená štúdia, analýzy určené na detekciu RNA ‚2019-nCoV‘ boli testované za pomoci charakterizovaných zásob z prepísanej in-vitro plne dlhej RNA (N gene; GenBank accession: MN908947.2) zo známeho testu na protilátky (RNA copies/µL) pridaného do rozpúšťadla pozostávajúceho zo suspenzie ľudských A549 buniek a VTM (viral transport medium) na mimikovanie klinických vzoriek.“ (Zdroj: https://www.fda.gov/media/134922/download)

Reportáž z NBC, 23. január 2021 (video):

„Reportérka (NBC): „Prečo dáta neboli zdieľané?“

Dr. Wu Zunyou (Čínske centrum pre kontrolu chorôb): „Neizolovali vírus; to je problém.“

Reportérka (NBC): „A čo vzorky so živých zvierat?“

Dr. Wu Zunyou (Čínske centrum pre kontrolu chorôb):To vám nepovie nič, ak testujú iba pozitívne [/s pozitívnym výsledkom]. Nemyslím si, že to nepochádza z tade, kde sme si sprvu mysleli.“ (Zdroj: https://www.bitchute.com/video/N00kIqHPc4OK/)

Tuto to máte. Priznanie sa Americkej CDC a Čínskej CDC - nemajú izolovaný vírus a nie je dostupný. Neexistuje, nie je dostupný. "Elvis has left the building," (preklad:) "Elvis opustil budovu"; "Voláte neexistujúce číslo. Tá-dá-dá." Mimo to, ani Ministerstvo zdravotníctva a sociálnej starostlivosti Veľkej Británie nemá odizolované zo žiadneho pacienta vírusové častice SARS-CoV-2, z ktorých by bolo dokázateľné, že spôsobujú onemocnenie Covid-19 (odkaz).

A čo teda urobili na (v úvodz.) „dokázanie“ svojich tvrdení, že tu existuje nejaký vírus alebo jeho mutácia? K odpovedi na to prídem trochu neskôr. Najprv však, je nutné si prebrať nasledujúci bod:

 

2. Testy na „vírus“ boli vynájdené skôr než tvrdili, že vírus bol izolovaný a dokázaný.

Niektorým, ktorí sledujú covid divadlo, bude zrejme známe nasledovné meno; ide o renomovaného doktora, Dr. Andrewa Kaufmana, ktorý aj keď je primárne kvalifikovaný ako psychiater, tak študoval molekulárnu biológiu na MIT, a teda vie čo to o ľudskom tele a vedeckom bádaní. Doktor Andrew Kaufman komentuje úplne počiatky oznámenia nového ochorenia, tvrdí:

Doktor Andrew Kaufman: „Ale je to tekutina z pľúc, kde skutočne našli, alebo si mysleli, že našli to, čo hľadali. Takže, keď zobrali túto pľúcnu tekutinu von, nesnažili sa najprv nájsť vírus vnútri, separovať ho a rafinovať ho; ale prvú vec, čo urobili, bol pokus nájsť a oddeliť nejaký druh genetického materiálu. Docela zaujímavá stratégia.
...keď našli tento genetický materiál z pľúcnej tekutiny, oni potom determinovali sekvenciu z neho – čo je v podstate kód genetického materiálu. Teda determinovali všetky spárované bázy a poradie tej sekvencie.  A potom sa poponáhľali rapídne vytvoriť diagnostický test, ktorým je kvalitatívna PCR; a o tom zachvíľu porozprávam viac. Takže, inými slovami: pred tým než dokázali čokoľvek už vytvorili test.

…poviem vám pár dôležitých vecí o tomto teste. Takže, najdôležitejšia vec, ako ono to vlastne netestuje [prítomnosť] pre vírus samotný, testuje to sekvenciu RNA. Teraz, tá sekvencia RNA môže byť prítomná vo víruse, ale môže byť prítomna aj v iných veciach.

(…) –  … tento koncept sa do nás driloval na medicínskej škole – že kedykoľvek chcete zhodnotiť nový test, tak ho musíte porovnať so zlatým štandardom a tak vlastne viete, že či je v skutočnosti platný. Takže pri tomto covid19 teste tu nikdy nebol test so zlatým štandardom...“ (Zdroj: Prezentácia „MIMORIADNA SPRÁVA: Ľudstvo NIE je vírus. Viac tu alebo tu.)

Jeho tvrdenie korešponduje s časovou líniou, ktorá je známa z takzvanej oficiálnej verzie o Covid-19. Časová línia o tom, čo sa stalo v počiatkoch „vypuknutia“ Covid-19 má svoje trhliny. A síce:

(2. január 2020)

2. januára podľa publikácie z Lancetu, ktorá ale vyšla až 24. 01. 2020, vedci tvrdili (citujem:) „By Jan 2, 2020, 41 admitted hospital patients had been identified as having laboratory-confirmed 2019-nCoV infection.“, (preložím:) „Do 2. januára 2020, 41 hospitalizovaných pacientov bolo identifikovaných, že majú laboratórne potvrdenú 2019-nCoV infekciu.“(1) Istý pán Dr. David Martin, riaditeľ súkromnej poradenskej a audítorskej firmy M-Cam, ktorá sa venuje patentom z rôznych odvetví, ktorý spolupracoval aj s americkou vládou pri odhaľovaní krátenia si daní u niektorých subjektov, v show Stewa Petersa mimo iného správne poznamenal:

David Martin: „Takže 2. januára máme 41 pacientov s laboratórne potvrdenými prípadmi, s vecou, ktorá nebola až do ďalšieho týždňa izolovaná. Ako to, že máte laboratórne potvrdenú vec, ktorá ešte [oficiálne] neexistuje? Aký stroj času by ste potrebovali, aby ste sa presunuli do 2. januára? Máme 41 LABORATÓRNE POTVRDENÝCH prípadov, kde laboratórne potvrdené dáta prichádzajú z RT-PCR [testov], ktoré prebiehajú... niekde...  , aby potvrdili existenciu patogénu, ktorý ešte doposiaľ neexistoval!“

Stew: „Je to celé lož, celá tá vec je lož, a toľko ľudí v tom naraz ide... Chcem povedať, hovoríme tu o pláne, kde hŕstka vládnucich elít ovláda celý svet.“

David Martin: „Presne tak to je.“

(Celú show aj s českými titulkami si môžte pozrieť tuná.)

(7. január 2020)

WHO z 20. 01. 2020: „Čínske úrady identifikovali nový typ coronavírusu, ktorý izolovali 7. januára 2020.“(2)

Stránka foreignpolicy.com, 14. 01. 2020: „Diagnostický laboratórny test pre nukleovú kyselinu vírusu, vyvinutý výskumníkmi po izolovaní nCoV 7. januára, bude použitý v testovaní zvierat.“(3)


(9. január 2020)

WHO z 9. 01. 2020: „Čínske úrady urobili predbežné meranie novel (nového) coronavírusu, identifikovaného z hospitalizovanej osoby so zápalom pľúc vo Wuhane. Čínski vyšetrovatelia spravili sekvenovanie génu vírusu, užívajúc izolant z jednej vzorky z pacienta.“(4)

 

Takže ešte raz: (Lancet:) „Do 2. januára 2020, 41 hospitalizovaných pacientov bolo identifikovaných, že majú laboratórne potvrdenú 2019-nCoV infekciu.“; (WHO:) „Čínske úrady identifikovali nový typ coronavírusu, ktorý izolovali 7. januára  2020.“; (Foreignpolicy.com:) „... laboratórny test pre nukleovú kyselinu vírusu, vyvinutý výskumníkmi po izolovaní nCoV 7. januára...“.

Pán Doktor Andrew Kaufman mal pravdu, keď povedal: „Takže, inými slovami: pred tým než dokázali čokoľvek už vytvorili test.“

Odkazy:
1 - odkaz na článok z Lancetu: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30183-5/fulltext

2, 4 - odkazy z WHO: https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200121-sitrep-1-2019-ncov.pdf?sfvrsn=20a99c10_4https://web.archive.org/web/20200114133102/https://www.who.int/china/news/detail/09-01-2020-who-statement-regarding-cluster-of-pneumonia-cases-in-wuhan-china

3 - odkaz z foreignpolicy.com:
https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200121-sitrep-1-2019-ncov.pdf?sfvrsn=20a99c10_4

 

Odkaz na video s Dr. Davidom Martinom aj s prepisom v češtine: https://otevrisvoumysl.cz/exkluzivne-dr-martin-odhaluje-jak-covid-pandemie-byla-naplanovana-jak-covid-vakciny-nejsou-vakcinami/

Odkaz na oficiálnu časovú os podľa Wikipédie: https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_COVID-19_pandemic_in_January_2020#9_January

Odkaz na videoprezentáciu s Dr. Andrewom Kaufmanom (čiastočný prepis): https://sedevacantista.blog.pravda.sk/2020/12/25/doktor-ktory-studoval-na-mit-vyvracia-covid-hoax/

 

3. To, čo „vedci“ nazývajú izolácia, nie je izolácia, ale bunková kultúra. (A je tomu tak odjakživa.)

A teraz sa vyjadrím k tomu, čo som sľuboval. Protistrana, vrátane pseudo-vedcov a (tzv.) „overovačov faktov“, mysl. posadnutých klamárov z Reuters, USA Today a pod. – u nás na Slovensku túto mediálnu prostitúciu vykonáva mimo mnoho proti-slovenských mainstreamových médii aj Polícia SR – tvrdí (alebo tvrdia), že vírus bol izolovaný a pripájajú k tomu isté vedecké publikácie, kde sa naozaj tvrdí, že spravili izolovanie vírusu. Pozrite si napr. linky/odkazy z článku na Reuters.

Vravia (Reuters): „Sú mnohé príklady izolovania SARS-CoV-2 vedcami (tutututu)."

Čo vám, ale úmyselne táto protistrana zatají a nepovie, je že toto nie je izolácia v pravom slova zmysle, tak ako keď oddelíte pero od ceruzky, ale to, čo oni nazývajú izolácia, je zmiešanie nejakého genetického materiálu s obličkovými bunkami makakov ponorené v suspenzii, ktoré potom vyhladovejú (viď obrázok dole) a následne otrávia antibiotikami, čo má za následok rozpad buniek, a toto oni nazývajú izolácia. Popravde, tento postup sa dlhodobo deje od 1954-ho roku, so všetkými takzvanými vírusmi.


Ilustračný obrázok bunkovej kultúry (2). (Zdroj: verejne dostupné.)

Čiže oni vôbec neizolujú vírus, aby mali len vírus samotný, ktorý potom dajú zdravým ľuďom (alebo laboratórnym myšiam), aby overili, že či ten spôsobuje chorobu; a takisto keď robia DNA analýzu, tak nerobia DNA analýzu samotného odseparovaného vírusu, ale všetkého, čo sa v danej chvíli nachádza v neočistenej vzorke (telesných tekutín, mikróbov); a túto neočistenú vzorku potom následne rozanalyzujú a načítajú do počítača, ktorý vám usporiada segmenty RNA, ktoré volajú reeds (ktorých pri "objavení" SARS-CoV-2 bolo 56 565 928); a potom počítačový program z týchto reeds vytvorí contigy (ktorých bolo 384 096), čož sú zlepeniny RNA z neočistenej vzorky, z ktorých vyberú najdlhší contig, a počítaču je následne zadané hľadať časť alebo časti z predošlých "vírusov" (ktoré "našli" podobným spôsobom, ako napr. veľazmieňovaný vírus z netopierov) a takýto počítač potom dotvorí zbytok (tzv.) "nového vírusu", prípadne potom ešte manuálne uberú niekoľko báz - a toto oni potom nazvú novo objaveným vírusom! Toto je vedecký podvod! Vravia, že je ta približne 89,1% podobnosti v genóme s veľazmieňovaným netopierým vírusom, ale to je docela malé číslo, keďže vieme, že náš genóm je podľa niektorých zdrojov podobný 88% s domácimi mačkami a 98% so šimpanzami, nuž ale my nie sme šimpanzy, čiže dokazovanie na základe 89,1% podobnosti je v podstate výstrelom do tmy. Čiže oni vytvoria počítačom vymodelovaný genóm vírusu, takzvaný in silico genome (v počítači vytvorený genóm), ktorý potom prezentujú ako reálny; a nemožno zabudnúť, že nakombinovali RNA zo všetkého možného genetického materiálu nečistej vzorky z pľúc. (1) No a na základe tohoto vedeckého podvodu, ktorý som zrovna popísal, sú potom ľudia uväznení v domácom väzení a na podklade tohoto sú zavádzané všetky reštrikcie, ktoré vidíme okolo seba. Tento ich podvodný postup, ktorý som zrovna popísal, nie je vedeckým dôkazom existencie nového vírusu. Fakty som bral z prezentácie, ktorej referenciu môžte vidieť nižšie.

(1) Prezentácia Dr. Andrewa Kaufmana s názvom 'Delta variant je úplne falošná správa!': https://www.banned.video/watch?id=60f9e83673a7b3082db33cc0

(2) Bunková kultúra, wikipedia: https://cs.wikipedia.org/wiki/Bun%C4%9B%C4%8Dn%C3%A1_kultura

 

4. Neexistujúci delta variant, britský variant, himalájsky variant, mu variant (áno, presne tak ako robí krava: „múú!“ - pozn., majú ľudí doslova za blbcov).

Keď sme si už vysvetlili v predošlom bode, že prvotný vírus nebol dokázaný, že existuje (a teda žiaden SARS-CoV-19 spôsobujúci covid-19 neexistuje), tak prirodzene žiadne varianty z tohto neexistujúceho vírusu nemôžu existovať. Aby ste sa prebrali z tohto ich kúzla, musíte si uvedomiť, že nič sprvu nedokázali a že ich testy teda netestujú vírus, ale prítomnosť nejakého genetického materiálu. Vynálezca PCR testu, Kary Mullis, hovorí:

Kary Mullis, vynálezca PCR testu: „Pokiaľ by vo vás vôbec mohli nájsť tento vírus, a pokiaľ PCR test urobíte dobre, môžete nájsť takmer čokoľvek v komkoľvek. (…) Myslím tým… pretože pokiaľ dokážete zväčšiť jednu molekulu až na niečo, čo môžete merať, čož PCR dokáže, tak… tak existuje veľmi málo molekúl, kde aspoň jednu z nich nemáte v tele. Ok? Takže to sa môže považovať za zneužitie  tvrdiť, že je to významné.“(1)

Prestne tak ako som popísal ich postup v predošlom bode, oni potom narábajú so všetkými "variantami". To znamená, že na dokonanie tohto vedeckého podvodu potrebujú len jedného pacienta, ktorému zoberú nejaké telesné tekutiny, očistia tie tekutiny len od veľkých častí, a zbytok genetického materiálu (v ktorom sú rôzne prirodzené veci pochádzajúce z tela, vrátane rôznych prirodzených mikroorganizmov) celý ako je zoberú a z tohto vytvoria v počítači nový variant "vírusu". No ak ste nedokázali existenciu už prvého vírusu, následné mutácie ťažko možno považovať za vierohodné.


Bodky, ktoré symbolizujú "nový variant", predstavujú neschopnosť zopakovať prvotný pokus. (Zdroj: Gisaid.org.)

A čuduj sa svete, zakaždým, keď oni robia tento postup, tak prídu s novým variantom, ktorý má iný genóm (pozri GISAID), t. j. každý pokus je iný a neopakovateľný. Oni berú ten prvý pokus ako bernú mincu, z čoho v počítači vytvoria (tzv.) "varianty". Vždy na (v úvodz.) "dokázanie" im stačí iba jeden pacient a ako bonbónik dajú do nadpisu, že izolovali nový variant. Každý nový pokus je neopakovateľný, pretože toto miešanie v počítači je zakaždým iné (tak ako keď miešate náhodne karty.) Potom týmto "variantom" dávajú rôzne mená ako britský variant, himalájsky variant (alebo mu variant), no stále treba mať na pamäti, že "dokazovanie" sa deje v počítači, simuláciami a nie vedeckým spôsobom. Doktor Tom Cowan komentuje:

Doktor Thomas Cowan zhrňuje tento vedecký podvod:

“ … zisťujeme, že miesto toho, aby odizolovali vírus a zoradili genóm z jedneho konca na druhý, oni našli 37 spárovaných báz z neočistených vzoriek užívajúc PCR sondy. To znamená, že sa v skutočnosti pozreli na 37 z približne 30 000 týchto spárovaných báz, o ktorých sa tvrdí, že sú genómom tohto netknutého vírusu. Oni zobrali týchto 37 segmentov a dali ich do počítačoveho programu, ktorý vyplnil zbytok týchto spárovaných báz. Pre mňa, tento počítačovo-generovaný krok znamená vedecký podvod.“ (2)

Neizolovanie vírusu robia odjakživa. Ani jeden vedecký článok, ani jeden pokus, nasledujúc kochové postuláty, doposiaľ nedokázal existenciu žiadneho nového vírusu, čiže nejde o nič nové. A na tomto spočíva celá hra. A mnoho vedcov a odborníkov je oklamaných a vezie sa na tomto šialenstve, alebo na ňom s plným vedomím priamo participuje.

A inak, ono počas tejto plandémie sa zaviedlo aj čosi nové, čo oni volajú asymptomatický prenášač, ale to je medicínský blud, ak to môžem takto nazvať. Mnohí vedci a doktori, ktorí žial stále veria v germ theory (nikdy nedokázanej teórii o prenášajúcich sa vírusoch z človeka na človeka), i napriek tomu hovoria, že prenášanie vírusu medzi zdravými ľuďmi je nonsens. Napr. bývalý šéf vedeckých výskomov vo Pfizeri, Dr. Mike Yeadon (ktorý je zástancom pôvodných vakcín), viackrát povedal, že asymptomatický prenášač "je totálny nonsens" a vraví, že keď ste zdraví, tak nič neprenášate. Z tohoto sa dá teda vyvodiť záver, že média, vlády a "odborníci" (pod vedením WHO a globalistických zosnovateľov) ľuďom naháňajú umelo strach, sú to zločinci, ktorí šíria poplašnú správu o neexistujúcom víruse a neexistujucom spôsobe prenosu. A majú perfektné krytie médiami, nečinnými prokurátormi a žial aj lekárskou obcou.

A ďaľšia nezrovnalosť je, že prípady bežnej chrípky vymizli (viď obrázok dole), nehovoriac o tom, že celkový pomer nových úmrtí z predchádzajúcich rokov je približne rovnaký alebo dokonca menší. Klúčom k "navýšeniu" prípadov pre "Covid" je PCR test, ktorému ak zvýšite počet cyklov, tak dosiahnete väčšiu mieru falošných pozitívov.

 


USA, prípady chrípky (zelená krivka) v porovnaní s "Covid" (červená krivka). Zdroj: infowars.com / voľne dostupné.

 


Prípady chrípky záhadne vymizli. USA, znázornenie na mape, na ľavo máte posledný rok a na pravo predošlý rok prípadov chrípky. (Zdroj: infowars.com.)

 

Zakončím tento paragraf zdelením od Dr. Andrewa Kaufmana:

Dr. Andrew Kaufman: "Dovtedy pokiaľ budeme uznávať túto falošnú paradigmu, túto falošnú paradigmu o vírusoch - že vírusy sú čiastočky z vonku, ktoré spôsobujú chorobu -  dovtedy budeme náchylní na ďalšiu pandémiu a všetky ostatné po nej. Musíme zničiť túto paradigmu, že vírusy spôsobujú chorobu, pretože toto je strašiak a toto vyvoláva strach a paniku, čo dovoľuje s nami byť manipulovaními."

1 - Kary Mullis o PCR testoch: https://www.bitchute.com/video/wOSeTz57xrCF/, alternatívne s českým prekladom tu.

2 - Dr. Tom Cowan kritizuje postup pri "objavení" SARS-CoV-2: https://www.sgtreport.com/2020/10/dr-tom-cowan-explores-the-covid-virus-invented-out-of-sheer-nonsense-2/

 

Počkajte si na druhú časť.

Kristián Keller
Sedesvakantista