REMIŠOVÁ NEZVLÁDLA ŽILINKOVU KRITIKU! Pred GP ako školáčka, no na webe hrdinka (VIDEO)
27 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

Všetkým je jasné, že výlevy našej Pallas Aténe a Vasilise premúdrej Veronike Remišovej musí vždy niekto napísať. Inak sa vo vyjadrovaní nepohne a potom je urazená.  Tak to bolo aj po reakcii generálneho prokurátora (GP) Maroša Žilinku na jej výstup v parlamente. Pekne potichúčky počkala, kým sa zasadnutie NR SR skončí, aby ju niekto nainštruoval a ona si na sociálnej sieti mohla natočiť video. V ňom sa puž zostra ohradila. Malo to len jednu chybu. Ten, kto to mal počuť, už k dispozícii nebol. Na Maroša Žilinku totiž Veronika Remišová reagovala vo videu, natočenom kdesi na chodbe NR SR.

Útoky na generálneho prokurátora

„V ostatnom období ste pani poslankyňa prezentovali sériu neodborných a nekompetentných vyhlásení, voči ktorým sa musím veľmi zásadne ohradiť. Neviem na základe čoho ste takéto svinstvo šírili,” poznamenal v pléne NR SR Maroš Žilinka vo štvrtok. Poslankyňa sa o jeho postupe v prípade prokurátorov ÚŠP opakovane vyjadrovala, ako o pomste. Tiež jej odporučil, aby z neho nerobila „woodoo bábku“.

„Ja vás ubezpečujem, že vždy som konal a postupoval v súlade so zákonom a na základe najlepšieho svedomia a vedomia. Ak toto spôsobuje niekomu vrásky na čele, tak si prosím toto neventilujte verejne,” zdôraznil generálny prokurátor.

Žilinka upratal Remišovú! Taký náklad ešte nedostala
Generálny prokurátor Maroš Žilinka sa v parlamente ostro ohradil voči poslankyni Veronike Remišovej a jej výrokom na adresu generálnej prokuratúry. Označil ich ako "svinstvo", ktoré o ňom šíri. “V ostatnom období ste pani poslankyňa prezentovali... Čítať ďalej
25 | 04 | 2024 | Ivan Mihale

Urazená

Priamo v rokovacej sále Remišová roztrasene reagovala tak, že v parlamente má Generálny prokurátor odpovedať na otázky, nie hlásať svoje názory. Na urazenú reakciu sa zmohla až na druhý deň.

„V politike som teda už zažila všeličo. Rôzne chrapúnstva od nevychovaných politikov, ale to, čo predviedol v pléne parlamentu GP Maroš Žilinka, tak to som teda ešte nezažila,“sťažuje si Remišová vo videu.

„Pýtala som sa ho otázky, ktoré sa nás pýta EK a síce – ako sú chránené európske peniaze pred rozkrádaním. A zároveň som sa zastala prokurátorov z ÚŠP. Na to sa Maroš Žilinka pustil do mňa absolútne neprípustným spôsobom. Začal sa do mňa navážať spôsobom, ktorý ja už vnímam, ako vyhrážanie, čo je absolútne neakceptovateľné,“ hovorí urazená Remišová.

Prečo nie slová z očí do očí?

Pravdepodobne preto, že jej výlevy našej Pallas Aténe a Vasilise premúdrej musí vždy niekto napísať, ona si to musí, ako správna herečka namemorovať, a môže vystúpiť na pódium. Nedajbože, ak jej dá niekto otázku, na ktorú ju jej poradný zbor nepripravil. Potom nevie nič. Ani výšku HDP, ani DPH (teda pokiaľ vôbec pozná rozdiel). Len hapká a opakuje svoju naučenú mantru úplne mimo kontextu.

Takže, Veronika, kto ti toto pripravil?

„Marošovi Žilinkovi by som chcela odkázať, že toto nie je Rusko, hoci tam chodí veľmi rád a on nie je na Slovensku neobmedzený cár. On zastáva len prepožičaný úrad a má slúžiť občanom. Tým sa zodpovedať a zodpovedať sa aj Národnej rade,“uzatvára svoje chodbové vystúpenie Remišová.

TRAGICKÝ DEŇ PRE SLOVENSKÚ OPOZÍCIU! Šimečka i Čaputová musia byť v slzách
Liberálne médiá a opozícia ticho zúria! Štvrtok bol pre nich tragický deň... Na Slovensko totiž prišla eurokomisárka Věra Jourová, a potvrdila, že momentálne sa Brusel nechystá k žiadnym krokom vedúcim k zastaveniu finančných tokov. Upozornil na to... Čítať ďalej
27 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni