Mikuláš Černák dnes čakal na verdikt o podmienečnom prepustení. Ako to dopadlo?
25 | 04 | 2024 I Ivan Mihale

Mikuláš Černák dnes čakal na verdikt o podmienečnom prepustení z doživotného trestu vo väznici s najprísnejším stupňom stráženia v Leopoldove.

Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka však bolo vo štvrtok na Okresnom súde Trnava v Piešťanoch odročené na 2. mája.
Podľa slov hovorkyne Krajského súdu v Trnave Jany Kondákorovej bolo odročené, pretože neboli splnené procesné podmienky na jeho vykonanie.

Ako uviedol advokát Mikuláša Černáka Erik Magál, šlo o formálny nedostatok. "Neviem na koho strane je pochybenie. Pán prokurátor sa vyjadril, že nemá ten návrh, takže sa nedalo konať a vôbec sa ani neotvorilo verejné pojednávanie. Preto nebudem nič komentovať, všetko sa dozviete na verejnom zasadnutí. Predpokladám, že dokazovanie bude rozsiahlejšie. Myslím si, že pán Černák sa k tomu stavia dobre, uvidíme aký bude výsledok, bude sa vyjadrovať na verejnom zasadnutí," povedal Magál.

V roku 1997 ho za bizarných okolností zadržali a odvtedy s približne ročnou prestávkou trávi život za mrežami. Doteraz sa priznal k 16 vraždám, niektorí jeho bývalí priatelia z podsvetia však tvrdili, že im hovoril o dvadsiatich až tridsiatich.

Hlas ľudu: Harabin išiel ako parný valec, Bielik sa ledva dostal k slovu
Peter Bielik je novinár ešte zo starej školy. Na rozdiel od novinárskej omladiny má všeobecný prehľad. Je slušný, vystupuje kultivovane, so zdvihnutým ukazovákom. Ten ale neznamená žiadne nonono. Má celkom iný význam. Bielik nezvykne skákať do... Čítať ďalej
24 | 04 | 2024 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik