Chce to hetrik a sériu dotiahnuť až do eurovolieb
07 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Môžeme sa sporiť, či by to mal byť čistý hetrik, alebo "iba tri góly" do tej istej bránky. Jedno aj druhé berieme. Dôvod je viac ako jasný - voľby do Európskeho parlamentu sú z pohľadu opozície, ktorá prehrala už parlamentné aj prezidentské súboje, čosi ako vendeta, krvná pomsta.

Prejsť si zopár profilov na sociálnych sieťach, najmä tých z "intelektuálnej" stajne politickej "eseročky", združenej okolo Matoviča, no, ten dojem uvedie čitateľa veľmi rýchlo do obrazu. Do Bruselu sa na najbližšie roky pchajú v opozícii tí už raz navždy skrachovaní, vyhorení, proste, potrebujú sa "fešácky uložiť". Nuž a potom kandidát, ktorý sa zatiaľ prihlásil do všetkých volieb, ktoré má občan Slovenska k dispozícii. Lenže prihlásiť sa všade ešte neznamená rozumieť všetkému, najmä v kontexte nadobudnutého pofidérneho vzdelania. Keď ide o válov, tak ide predsa o válov. A vysvetľujte to primitívom, ktorí vedia iba oplzlo a vulgárne nadávať, prípadne tým, ktorí vyznávajú udavačstvo ako najvyššiu formu spolužitia, ale tiež jedincom, ktorí by mali behať maximálne po nejakej peknej záhrade nejakého uzavretého zariadenia.

Vyhrážajú sa, že od pondelka obiehajú regióny

A tak, milí voliči v regiónoch, s úctou a s vďakou za vaše výkony a entuziazmus rozhodovať za dobré Slovensko v prezidentských voľbách, nie to mafiánske, zaregistrované niekde potichu v tajnosti na ministerstve vnútra, kopnite ich prosím do zadníc a povedzte im, nech sa už konečne idú živiť aspoň nejakou prácou, keď už nie napríklad takou,. ako vy, poctivou. Ešte nikdy, čo sme členmi Európskej únie, sa za opozíciu nehlásili za poslancov do Európskeho parlamentu také exemplárne príklady parazitizmu, kombinovaného s hlúposťou. Veď hej, vodiť si svoje paničky večernými bruselskými uličkami, pozerajúc sa na cikajúceho chlapčeka, to je naozaj idilický obraz. Najmä ak si k tomu predstavíte, ako sa tieto pofidérne entity bavia na tom, ako "vyčurali" s vami, s tými, ktorí ste ich volili. S nami. So Slovenskom. Zasnene sa pozerať na bronzovú sošku, zobrazujúcu malého chlapca cikajúceho do fontány na rohu ulíc Rue de l´Etuve a Rue des Grands Carmes, asi 240 metrov juhozápadne od Veľkého námestia v Bruseli je predsa výzva. A potom už len hlasovať proti Slovensku, na objednávku toho, kto za zdvihnutý hlas zaplatí viac, alebo sľúbi viac osobných pôžitkov. A o takomto "biznise" premýšľať počas prežúvania ústric v nejakej nóbl reštike.

Ponuka je pestrejšia, ako vám budú tvrdiť títo podomoví šmejdi

Vulgárne a sociálne primitívne prasatá sú pre každého normálneho pracovitého voliča, ktorý žije od výplaty k výplate, dúfajme, nevoliteľné. Nevoliteľní sú aj tí s vilami s vyhrievanými bazénmi, dovolenkami v exotike a s limuzínami hodnými amerických prezidentov. Zapamätajte si, nie preto, že na to majú, ale hlavne preto, že oni už roky nevedia, čo to je odložiť účet a čakať, kým ho bude z čoho zaplatiť, alebo kúpiť dieťaťu školskú výbavu tak, aby sa nehanbilo spolužiakov, alebo makať na trojzmenku. Ako chcete, aby vaše problémy v Bruseli za vás riešili a pri tom vás tam zastupovali paraziti, ktorí si ich v živote neokúsili? Maximálne vám tak zakážu kupovať krivé banány, používať vaše plynové kotle na kúrenie alebo chovať doma kravku s argumentom, že jej "prdíky" ničia ich klímu. Možno vám vo vypätých situáciách sľúbia za zvolenie nejakú tú päťstovku a vy im ako vždy, z biedy, naletíte. Dobre ich pobavíte, nič viac sa nestane. A oni sa z vás pri šampusíku budú rehotať, až im budú bublinky zabiehať.

Takže, od pondelka, milí spoluobčania, tu máme boj o to, aby Brusel Slovensku neškodil

Aby po laviciach Európskeho parlamentu nevysedávali bonzáci s copíkmi, alebo existencie bez vzdelania, alebo skrachovanci z našej domácej politickej scény, ktorým sme už doma viackrát povedali - "dosť bolo, stačilo". My tam nepotrebujeme milovníkov kulinárskych špecialít, naozaj nie. Slovensko musí vyslať do Bruselu naozaj zdatných a nielen teoretických odborníkov na poľnohospodárstvo, ekonomiku, hospodárstvo, zdravotníctvo, sociálne témy a rodinu. Armáda ekoteroristov či večných obdieračov parlamentných lavíc nám tam bude na dve veci. Tak isto, ako armáda "demokratov", ktorí pravdu nenávidia , lži považujú za pracovnú metódu, názor za akt nepriateľstva a každý iný fakt, ktorý nevyhovuje ich videniu sveta a ich potrebám v ňom označia za konšpiráciu. Nechceme v Európskom parlamente zástupcov, ktorí štvú do vojny, do zabíjania, ktorí vypaľujú na Ukrajine naše európske zdroje doslova do luftu. Rozprávajte sa o nich, o ich neprijateľnosti, o tom, čo ako Slovensko chceme očakávať od členstva v Únii. Chceme predsa hetrik, alebo to vzdávame?

Veľký prínos národniarov k dobrému volebnému výsledku
Slovenská národná strana je tu naozaj už úctyhodne dlho. Od roku 1871, s pôvodným názvom. SNS nie je produkt marketingových mágov ani PR agentúr. Strana národniarov nevznikla ako politická parketa pre nejakého akurát priveľmi ambiciózneho... Čítať ďalej
07 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik