Švec: Stanovisko k výsledkom prvého kola prezidentských volieb
25 | 03 | 2024 I Ivan Mihale

Predseda hnutia SHO Róbert Švec sado  prezidentského boja zapojil aj v roku 2024, tri dni pred prvým kolom však odstúpil v prospech Štefana Harabina.Toto si myslí o výsledku volieb:

Dámy a páni. Musím konštatovať, že väčšina slovenských voličov je nepoučiteľná a dlhodobo volí recyklované hodnotové ZLO. A nehovorím iba o Korčokovi, týka sa to aj Pellegriniho.

Predpokladám, že v najbližších dvoch týždňoch sa začne masívna mediálna masáž, najmä zo strany alternatívnych médií, o potrebe voliť tzv. menšie zlo. A budeme opäť doma, tak ako pri každých voľbách.

Neexistuje menšie a ani väčšie zlo. Zlo je vždy zlo, či už má oblečenú sukňu alebo má nasadené okuliare, alebo je obklopené v politickej reklame slovenských štátnymi vlajkami, aby vyznel jeho údajný štátnicky rozmer slovenský.

Čo konštatovať na záver? Asi TOTO... V našom štáte sa nič nezmení, pokiaľ sa väčšina Slovákov bude riadiť, a to už opakujem po x-krát, teóriou údajného prepadnutého hlasu a menšieho zla, a podľa toho, kto má údajne väčšie šance.

A čo je na tom najhoršie? Ak by sme ako spoločenstvo aspoň prešľapovali na mieste, ale prepadáme sa čoraz hlbšie do hodnotového bahna, ktoré, ak sa väčšina ľudí na Slovensku včas nespamätá, pohltí náš štát a aj budúce generácie Slovákov.

Taraba tvrdí: Korčok nie je schopný naplniť očakávania
Tomáš Taraba (SNS – Život NS) sa vo svojom statuse na sociálnej sieti vyjadril, ako má vyzerať kandidát na post prezidenta Slovenskej republiky a kandidát na prezidenta ako taký. Pre neho je to kompetentná osoba, schopná veliť armáde, tvoriť... Čítať ďalej
25 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik