Taraba tvrdí: Korčok nie je schopný naplniť očakávania
25 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Tomáš Taraba (SNS – Život NS) sa vo svojom statuse na sociálnej sieti vyjadril, ako má vyzerať kandidát na post prezidenta Slovenskej republiky a kandidát na prezidenta ako taký. Pre neho je to kompetentná osoba, schopná veliť armáde, tvoriť zahraničnú politiku, hovoriť, kde bude aký veľvyslanec. Ak je prezident podľa Tarabu nesvojprávnym vojnovým štávčom, ktorý verklíkuje čo iný chce počuť, vie narobiť iba problémy. A na skutočné zahraničné misie pošle iba sebe podobných.

„Kandidát, ktorý celú kampaň postavil na tom, že má okuliare, dokázal, že vlastný názor nikdy nemal. Inak by neslúžil od Mečiara cez Dzurindu po Fica a Pelllegriniho, až objavil na staré kolená krásu Sulíka, Matoviča a Hegera,“ uviedol  nekompromisne Taraba.

Tomáš Taraba okomentoval jeho činnosť tým, že iba sekundoval zdecimovaniu našej obranyschopnosti. Slovenské nebo preto stráži aj vďaka pánovi s okuliarmi česká vláda, ktorej očividne vadí, že ako suverénny štát sme sa rozhodli mať na veci suverénny a svojprávny názor.

Môžeme sa spoľahnúť na sabotérov najbližších medzinárodných vzťahov?

„Do akej miery sa dá spoľahnúť pri obrane vzdušného priestoru na vládu, ktorej vadí naša suverenita a v záujme robenia kampane pánovi s okuliarmi preruší nadštandardné vzťahy medzi našimi národmi?“ pýta sa Tomáš Taraba.

„Pán s okuliarmi nás dal do polohy nesvojprávnosti kedy musíme chodiť žobrať jedných o to, aby poslali stíhačky ak bude treba a druhých zase, či nám láskavo nechajú systém na obranu jadrových elektrárni ak sme sa už aj vďaka pánovi s okuliarmi toho nášho zadarmo vzdali. Aj preto som rád, že od júla začnú na Slovensko prichádzať nové F16, žiaľ aj vďaka pánovi s okuliarmi pre ne za 3 roky nevedeli ani postaviť hangáre. Dnes hasíme to, aby nemuseli byť na letiskách v okolitých štátoch,“ konštatuje minister.

Pán s okuliarmi je dnes de facto nominant Progresívneho Slovenska. Túto stranu Taraba označil ako element, ktorý v Bruseli chodí rozširovať klamstvá o Slovensku, ktorej predseda Šimečka chodí lobovať, aby slovenským učiteľom, lekárom a cestárom zobrali eurofondy. Zvolenie pána s okuliarmi pre neho znamená, že už to nebude robiť len Šimečka, ktorému na ich rodinné nadácie slovenské peniaze nesmrdeli, ale bude to robiť aj prezident. Taraba vie, že Slovensko im vždy smrdelo a nič k nemu necítia.

„Prezident má de facto aj právo sabotovať zákony schválené v parlamente. Jeho predchodkyňa, ktorá pána v okuliaroch tak silno podporuje ukázala ako vypadá zohratosť s ústavným súdom ak ide o politiku. Ešte civilizovaný demokratický právny systém na svete nepozná, aby ústavný súd rozhodol v rozpore s jeho vlastnými predošlými rozhodnutiami. Že vlastne poprie sám seba. Takéto konanie totiž nielen robí z ústavných sudcov hlupákov, ale podkopáva ústavné zriadenie, ktoré je postavené na stabilite právneho systému,“ konštatuje Taraba.

SNS ocenila výsledok Š. Harabina v prvom kole prezidentských volieb
Koaličná SNS ocenila výsledok kandidáta Štefana Harabina v prezidentských voľbách, ktorý skončil v prvom kole na treťom mieste. TASR o tom informovala hovorkyňa strany Zuzana Škopcová. Predseda SNS Andrej Danko odstúpil z prezidentských volieb v... Čítať ďalej
24 | 03 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Iba jeden kandidát vyhovuje chúťkam Judášov

Je preto iba jeden kandidát, od ktorého očakáva Zuzana Čaputová a mimovládne organizácie, že bude „presadzovať zmeny“. To jest, že bude robiť všetko pre konflikt ústavných inštitúcií, rozsievať chaos a robiť politiku na kolenách. Preto, ako sa vyjadril Tomáš Taraba, takéhoto kandidáta vo voľbách podporovať nebude.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik