ŠOKUJÚCE! DENNÍK N prekročil všetky ČERVENÉ ČIARY!
19 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Som rád, že som dnes mohol prijať mladých antifaštov, ktorí reprezentovali Slovensko na tradičnom Svetovom festivale mládeže a študentstva pred pár dňami v ruskom Soči. Sú to statoční mladí ľudia, neboja sa ísť proti prúdu, obhajujú mier a silné protifašistické postoje. Hneď po návrate sa však do nich pustili liberáli z Denníka N. Redaktori z N-ka vyvolávajú ich zamestnávateľom či do škôl a žiadajú, aby ich vyhodili, pátrajú po ich menách, snažia sa im zničiť život, šokuje na sociálnej sieti podpredseda parlamentu a Smeru Ľuboš Blaha.

V Soči bolo vyše 20 tisíc študentov z celého sveta, zúčastnilo sa 187 krajín, prišiel medzi nich aj prezident Putin či minister Lavrov. Na tlačovke s Vladimírom Putinom bol aj Ján Rohár zo Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov.

"Samozrejme, hneď po návrate sa doňho pustili liberáli z Denníka N. Len za to, že si robil svoju novinársku robotu - takéto hyeny sú Progresívci. Všetci mladí Slováci, ktorí sa na festivale zúčastnil, čelili po návrate hrozným útokom. Dnes mi o tom rozprávali," približuje situáciu politik.

Podľa Blahu je šialené, v akej dobe žijeme. Len za to, že ideš na mládežnícky festival, slniečkari po tebe vrieskajú, že si "kolaborant" či "ľavicový extrémista".

"Sedeli u mňa aj 18-roční chalani, ktorí boli v Soči a radšej nechceli byť na fotke, aby ich neperzekuovali - plne im rozumiem. Majú radi Rusko, jeho kultúru a históriu, a tak sú pre liberálov zločinci. Robia im problémy v škole, iným zase v robote. Redaktori z N-ka vyvolávajú ich zamestnávateľom či do škôl a žiadajú, aby ich vyhodili, pátrajú po ich menách, snažia sa im zničiť život. Progresívni normalizátori ako Šnídl a ďalší," upozorňuje na progresívne praktiky aktivistických nenávistných novinárov.

"Ukrajinskí banderovci sa im dokonca vyhrážajú smrťou. Len preto, že chcú mier. Iba pripomínam, že na festivale boli aj štrnásťročné deti - to aj tie chcú Ukrajinci zabíjať?"

Blahovi mladí ľudia na návšteve v parlamente potvrdili, že na Rusko žiadne sankcie nezaberajú, naopak, vďaka nim sa Rusko odstrihlo od Západu. Sankcie dosiahli opačný efekt. Rastie sila BRICS-u a do izolácie sa dostáva Západ. To je dôsledok militaristickej a imperiálne politiky západných vlád.

"Som hrdý na našu mladú generáciu, ktorá sa nebojí slniečkarskeho lynču a bojuje za svoje ideály," uzavrel Blaha.

Prezidentský duel: HANBA, STRAŠNÁ HANBA! To po tomto Korčok tak veľmi túžil? PO TOMTO VÝPRASKU?
KORČOK VYBUCHOL – PELLEGRINI HO ZOŽRAL ZAŽIVA! Duel, na ktorý sme už všetci nedočkavo čakali. Dvaja najväčší favoriti prezidentských volieb – Peter Pellegrini a Ivan Korčok – sa vôbec po prvýkrát stretli v predvolebnej debate. Z tejto debaty bude... Čítať ďalej
19 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik