Prezidentský duel: HANBA, STRAŠNÁ HANBA! To po tomto Korčok tak veľmi túžil? PO TOMTO VÝPRASKU?
19 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

KORČOK VYBUCHOL – PELLEGRINI HO ZOŽRAL ZAŽIVA! Duel, na ktorý sme už všetci nedočkavo čakali. Dvaja najväčší favoriti prezidentských volieb – Peter Pellegrini a Ivan Korčok – sa vôbec po prvýkrát stretli v predvolebnej debate. Z tejto debaty bude tábor Ivana Korčoka zrejme ešte hodne bolieť hlava. V diskusii na Markíze sa totiž ukázalo, že Korčok je len marketingový produkt. Slabý ako čaj. On fakt nevie ponúknuť nič iné, ako hejt voči vláde a Rusku. A brýle... Skonštatoval to podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha a pridali sa ďalší...

Na prvom mieste – Ukrajina...

"Bolo až smiešne, ako sa Korčok vytešoval, že navštívil 50 miest na Slovensku. Úžasné. Som dojatý. Doteraz tu nežil, na Slovákov len nadával a strkal sa do zadku západným mocnostiam – a odrazu v dôchodkovom veku objavil Slovensko, gratulujeme. Celý čas to v pondelok dával na Judáša. Na strane mentorskej a militantnej českej vlády a nie na strane Slovenska. Na strane USA pri Obrannej dohode, nie na strane Slovenska. Jediné, čo dokola obhajoval, bola Ukrajina. Vraj „nechce zradiť Ukrajinu". No zrádzať Slovákov mu nevadí. A nakoniec zadrel, že „nič iné si neželám ako nezávislú Ukrajinu“. Toto chce byť prezident Slovenskej republiky. Na prvom mieste – Ukrajina" hodnotí výkon Korčoka v prezidentskej debate Blaha.

Korčok pohŕda vlastným národom

Obzvlášť nechutné podľa smeráka bolo, ako kopal do Slovákov, ktorí si želajú mier. 83% ľudí. A Korčok urážal Slovákov, že nemajú vlastný názor – vraj to my sme vytvorili tento ich názor. Takto Korčok pohŕda vlastným národom. Korčok nedokázal obhájiť, že bol minister Matovičovej vlády, ktorá tu priniesla totálny rozvrat. Nedokázal vysvetliť, že mlčal ako voš pod chrastou, keď zomrel Kuciak. Ďalej bol poslušný minister Smeru. Ups, Nevysvetlil ani kauzu Evka – do poslednej chvíle obhajuje vládu Smeru. Ivan, si proste súdruh, ďakujeme, vymenúva Blaha.

Kovačič nadržiaval Korčokovi, ako sa len dalo. A nepomohlo

 Podpredseda parlamentu a nádejný europoslanec si myslí, že moderátor debaty Kovačič nadržiaval Korčokovi, ako sa len dalo. A nepomohlo. Úplne na smiech bolo, keď Kovačič vyčítal Pellegrinimu protesty, ktoré zvoláva opozícia. "Že Kovačič neriešil, keď boli ľudia v uliciach a kritizovali Matoviča a Čaputovú, keď prijímali obrannú dohodu s USA či keď brali ľuďom práva iba preto, že sa nechceli dať zaočkovať. Vtedy o protestujúcich ľuďoch na Markíze písali, že sú "dezoláti". No odrazu sa budeme tváriť, že stranícke mítingy PS a SaS sú dôležitejšie ako parlamentné voľby, ktoré sme vyhrali. Úbohé."

"A keď Korčok vyplakával, že Extra Plus napísal niečo pekné o Pellegrinim – to čo bolo? Zvláštne, že akosi mu nevadí, že Denník N a SME mu už takmer rok robia kampaň ako vyšinutí fanatici v ideologickom tranze... Ale kvôli Extra Plus sa hádže o zem. Chápem – N-ko sú červíci, kým Extra Plus je klasa," smeje sa Blaha.

Čaputová nerozumie svojmu národu, ale rozumie krokom českej vlády
„Mám pocit, že žijem v krajine, ktorej nerozumiem,“ – povedala v minulosti rozhorčená prezidentka Zuzana Čaputová. Dnes povedala, že rozumie rozhodnutiu českej vlády. Jasný signál- jej čas sa kráti. Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok... Čítať ďalej
18 | 03 | 2024 | Ivan Mihale

To po tomto ste tak veľmi túžil, pán Korčok? Po tomto výprasku?

Takisto si v debate všimol, že Korčok nevedel povedať, či by dal milosť Kiskovi. Čiže – dal by. Chce chrániť gaunerov, zlodejov a podvodníkov. O nič iné mu nejde. "Korčok nevedel povedať nič. Je kompletne prázdny, vypĺňa ho len nenávisť voči ľavicovej vláde. A brýle. Bol agresívny, bol uštekaný – toto má byť prezident? To by bol číry konflikt. Nenávisť. A žlč. Korčok v pondelok totálne vybuchol. Pellegrini ho vymazal z mapy Slovenska. Hanba, strašná hanba. To po tomto ste tak veľmi túžil, pán Korčok? Po tomto výprasku? Bolo Vám to treba?" - uzavrel otázkou Blaha.

S Blahom súhlasí aj exposlanec NR SR Alojz Přidal: "Pellegrini v pondelok v diskusii na Markíze úplne vygumoval Korčoka s Kovačičom.
Bol by zázrak, ak by Korčok vyhral v prezidentských voľbách. I keď zázraky sa dejú."

Známy spevák Marian Greksa tesne po debate dodal: "Toho pána s tmavým rámom okuliarov furt triaslo. Prehýbal sa, nožičkou mu mykalo, nervózny bol tak, až som z neho znervóznel aj ja."

"Korčok túžil po debate s Pellem. A keď ju konečne dostal, tak zistil, že si vlastne strelil do nohy. Aké progresívne!" - skonštatoval herec Juraj Štubniak.

A zaklincoval to známy moderátor a redaktor Braňo Dobšinský: "Z tejto debaty bude tabor Ivana Korčoka zrejme ešte hodne bolieť hlava. Zahodená šanca. Pellegrini bol prekvapivo - a aj uspešne, asertívny a odkomunikoval presne to, čo sám chcel a ustál to, čomu čelil. Aj s jamkami. Korčok bol naopak v neočakavanej defenzíve, nevyužil prakticky žiadnu nahrávku na smeč, ktorú mu oponent ponúkal a jeho message sa hladalo otaj veľmi ťažko. Nepresvedčivá protiváha. Po tomto výkone to až núti k otázke, načo bolo dobré to niekoľkotýzdnové korčokovo volanie po dueli, keď to napokon malo takúto dietne nemastno neslanú koncovku. Zaráža najmä tá nechuť zariskovať. Takto odvaha byť protiváhou nevyzerá."

Hľadali sme na sociálnej sieti aj nejaký komentár z radov Korčokových vyslovených priaznivcov. Nič také sme, žiaľ, nenašli. Podozrivo sa odmlčala aj liberálna satirická stránka Zomri, ktorá už dlhšie obdobie robí Korčokovi kampaň. Očividne košiar liberálneho kandidáta na prezidenta zostal zaskočený.

NAŽIVO: Pellegrini vs. Korčok
Prvýkrát počas prezidentskej kampane by sa mali proti sebe v dueli postaviť dvaja najväčší favoriti, ktorými sú Peter Pellegrini (Hlas-SD) a Ivan Korčok. Moderovať bude Michal Kovačič. Pripomíname, že v prieskumoch má navrch Peter Pellegrini, tak... Čítať ďalej
18 | 03 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik