A TENTO CHCE BYŤ PREZIDENT? Nik nenatrie Korčoka lepšie, ako sám Korčok! (VIDEO)
16 | 03 | 2024 I Eka Balašková

Maska demokrata spadla a Korčok ukázal svoju pravú tvár - tvár človeka s totalitným myslením! Kandidátka hnutia Republika do eurovolieb Anna Belousovová je presvedčená, že  „občiansky“ prezidentský kandidát Ivan Korčok sa v rozhovore pre Denník N „parádne odkopal“. A nie raz.

Belousovová popri videozostrihu „hviezdnych momentov“ Ivana Korčoka v rozhovore konštatuje, že hoci sa Korčok snaží tváriť, že je bližšie k ľuďom, ukázal pravý opak. Jednak rozhoduje o tom, ktorí novinári sú hodni dostať sa na jeho tlačovú besedu, no zasadnutie Bezpečnostnej rady SR by zneužil na totalitné praktiky voči médiám, ktoré sa jemu nepáčia.

Agresívny človek

Belousovová si všíma, že Korčok sa svojou akože dobráckosťou a sebavedomím snaží udržiavať svoj imidž diplomatického suchára.

„Pamätáme si cestovanie vlakom akože bližšie k ľudu, zinscenované kávičky... No v tom rozhovore maska demokrata spadla a Korčok ukázal svoju pravú tvár - tvár človeka s totalitným myslením,“konštatuje Belousovová s tým, že kým doteraz nám ukazoval tvár milého, takmer žoviálneho kandidáta, v rozhovore ukázal zlého, podľa nej miestami až agresívneho a vnútorne rozhádzaného človeka.

NEUVERÍTE! KORČOK SA ZASE RAZ PREDVIEDOL
V utorok popoludní sa uskutoční tlačová konferencia občianskeho kandidáta na prezidenta SR Ivana Korčoka. A hoci tento obracač kabátov v poslednom čase tak zbrojí za demokraciu a slobodu slova, keď príde na činy - ako hovoria Česi - "skutek... Čítať ďalej
12 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Korčok ako kádrovák

„Človeka , ktorý sám prestal veriť vo svoje víťazstvo, no úlohu musí dohrať do konca. A tak v tomto psychickom stave pán kandidát na prezidenta povedal viac, ako by chcel. Na otázku redaktora prečo nepustili na jeho tlačovú besedu novinára z eRreport-u a či by nemal strpieť jeho účasť na TB, Korčok kategoricky zahlásil „nie, lebo to nie je médium". A kto rozhoduje o tom, kto je, či nie je médium? No predsa len on,“ poznamenáva Belousovová s ironickou otázkou - Aké vysoko demokratické, však?

Neverila vlastným ušiam

„No vrchol bol, keď sa Korčok vo svojom ošiali obrany demokracie priznal, že ON by zvolal kvôli médiám a šíriteľom dezinformácii Bezpečnostnú radu štátu. Dobre počujete! On by zvolal BR SR - poradný orgán vlády, určený na koordináciu a riadenie činností v oblasti zabezpečovania bezpečnosti štátu kvôli médiám a šíriteľom dezinformácii!,“ žasne politička

Médiá ako bezpečnostné riziko

V rozhovore sme sa teda podľa Belousovovej dozvedeli, že podľa Korčoka sú najväčším bezpečnostným rizikom pre štát médiá, ktoré vzhľadom na to, že píšu to, čo on nechce, on vlastne za médiá ani nepovažuje.

„A tiež sú to šíritelia dezinformácii, lebo šíria také informácie, ktoré on a oni - majitelia pravdy- považujú za nepravdivé. Takže ak by sa stal Korčok prezidentom, máme sa na čo tešiť. Bude tu len jedna pravda, budú len tie správne médiá a o slobode názorov môžeme len snívať. Ale možno ani snívať sa nebude môcť slobodne...,“ upozorňuje Belousovová.

Zdroj: Facebook | Anna Belousovová

Nájdený v útrobách USA

„Jediné v čom sa dá s Korčokom súhlasiť, je keď v závere priznal, že „Ja som sa trošku stratil". Áno pán Korčok, vy ste stratený. Už poriadne dlho sa hľadáte a sem-tam sa niekde nájdete. Už ste sa našli v službách Mečiarovi, už ste sa našli v službách Dzurindovi, už ste sa našli v službách Fica. No ako vidno, najlepšie sa cítite teraz, keď ste sa našli v „útrobách" USA a v službách ich politiky,“ uzatvára Belousovová.

Erik Kaliňák upozorňuje na výplody Denníka N a iných (VIDEO)
„Vážení voliči vládnej koalície, začína mediálna vojna o RTVS,“ skonštatoval Erik Kaliňák na začiatku svojho prejavu. Za posledné tri roky impotencie vlád Matoviča, Hegera a Ódora ovládli verejnoprávne médiá do bodky progresívni slniečkári. Ľudia,... Čítať ďalej
14 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik