Erik Kaliňák upozorňuje na výplody Denníka N a iných (VIDEO)
14 | 03 | 2024 I Dušan Janek

„Vážení voliči vládnej koalície, začína mediálna vojna o RTVS,“ skonštatoval Erik Kaliňák na začiatku svojho prejavu. Za posledné tri roky impotencie vlád Matoviča, Hegera a Ódora ovládli verejnoprávne médiá do bodky progresívni slniečkári. Ľudia, ktorí pojem pluralita nepoznajú, resp. absolútne ignorujú. O nestrannom a objektívnom názore ani nehovoriac.

„V politických debatách sa moderátori dopúšťajú viac klamstiev ako opoziční politici“, vyjadril sa k svojhlavosti a ignorancii poslanec za Smer – SSD. „Na tlačových konferenciách nemajú problém uškodiť vlastnej vláde, klamať dokonca aj o susednom štáte,“ povedal mladý Erik Kaliňák.

Výnimočný pozdrav poslal Kaliňák Alžbete Saloňovej z RTVS

Salonka z RTVS sa dopúšťa trapasov na pokraji únosnosti pri svojich online výčinoch v mene RTVS. 

„Chcel by som týmto požiadať, keď nabudúce začne na niekoho v klube ziapať, že som s otcom rozkradol a drancoval túto krajinu, nech sa najprv uistí, že som to ja a nie nejaká absolútne cudzia osoba“ vystrelil si mladý Kaliňák z obmedzenosti distingvovanej Alžbetky.

Erik Kaliňák síce tvrdí, že mu je herecká hystéria totálne šum a fuk, ale odmieta, aby si ich frustrácie vybíjala pseudoumelkyňa na nevinných ľuďoch.

Smer – SSD sa na ufňukancov s krokodílimi slzami nehrá

„Na rozdiel od vás my nie sme ufňukanci, ktorí nedokážu ani len obhájiť svoje lži a radšej sa sťažujú v Česku, ako ich vraj na Slovensku lovia „Ficovi vlci“. Našu požiadavku pravdovravnosti si títo ľudia vyložili ako snahu ich umlčať...“ uťahuje si z neo disidentov Kaliňák.

Ak dokážu české médiá uviesť, že Robert Fico prejavuje náznaky agresie voči Česku a jeho publikum to vraj od neho očakáva, tak je už možné naozaj všetko. Médiá si žijú vo vlastnej bubline a realita im je na míle vzdialená.

Poľský minister otvorene potvrdil prítomnosť vojakov NATO na Ukrajine, ale náš premiér vraj iba „hystericky straší“.

Ak pápež František žiada rokovania o prímerí, vraj mu hanby nieto. Médiá ho začínajú obviňovať zo snáď ficovského kolaborantstva.

Vláda skritizovala Ústavný súd za jeho totálne popretie svojej rozhodovacej praxe a únik rozhodnutí do médií. Fico je podľa Denníka N Kim Čong-Un a vyhráža sa súdu.

Nie je Slovensko ako Poľsko?

„Dnes, keď v súlade s tým, čo od nás očakávajú voliči vládnej koalície ideme zákonne urobiť nápravu vo verejnoprávnej televízii, ktorá posledné tri roky nedávala priestor inému názoru, než tomu, čo im sedel, búrame ďalšiu hranicu civilizovanosti,“ cituje Erik Kaliňák ďalší výplod Denníka N. „No keď poľský minister kultúry doslova nabehol do verejnoprávnej televízie s políciou, prerušil vysielanie a dal vyviesť všetkých nepohodlných nominantov, tak to nebol problém... Vtedy to bolo označené ako „filmový thriller,“ citoval znova uchvatiteľov vlastnej pravdy z Denníka N Erik Kaliňák.

Čo je dovolené Bohu, nie je dovolené volovi. Mončičák už vyšiel s vyhlásením, že bude na Slovensko znova kydať priamo v Európskej únii. O suverenite v slovenskej politike totiž podľa tejto bábky nemôže byť ani slova.

Koalícia však pokračuje v tom, o čom hovorila, že vykoná, ak vyhrá.

Psy môžu brechať, karavána pôjde ďalej. Vládne strany totiž stále cítia podporu väčšiny obyvateľstva.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik