NEUVERÍTE! KORČOK SA ZASE RAZ PREDVIEDOL
12 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

V utorok popoludní sa uskutoční tlačová konferencia občianskeho kandidáta na prezidenta SR Ivana Korčoka. A hoci tento obracač kabátov v poslednom čase tak zbrojí za demokraciu a slobodu slova, keď príde na činy - ako hovoria Česi - "skutek utek"!

Tlačová konferencia občianskeho kandidáta na prezidenta SR Ivana Korčoka sa uskutoční v utorok 12. marca o 15.00 h v priestoroch Apollo Business Center, informuje TASR. Témou je Rozvrat mocenskej rovnováhy pokračuje, na rade je RTVS.

Ďalej TASR informuje, že účasť na TK je podmienená akreditáciou zaslaním e-mailu na adresu: [email protected].

A čo sa stalo? Viacerí novinári a redakcie, medzi ktorými bola aj redakcia Hlavného denníka zažiadali o akreditácie, no zamietli ich. Prečo? Čo sa deje?

Celá opozícia na čele s progresívcami, ktorých je Korčok favoritom na prezidenta, neustále vykrikujú o slobode slova, o ochrane novinárov. Ale, ako sa zdá, tak len tých, ktorí im vyhovujú. Tie kritické si Korčok nepustí ani na tlačovú konferenciu.

Celkom výstižná je v danej situácii aj téma TK - Rozvrat mocenskej rovnováhy pokračuje, na rade je RTVS. To jednoducho nevymyslíš, to je Korčok!

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Pallas Aténa Remišová sa IDE BIŤ: Pre TOTO urobím všetko!
Líderka strany bez ľudí Za ľudí Veronika Remišová sa ide biť za RTVS! Hoci priame prenosy z rôznych televízií k nej neboli príliš prívetivé, keď ukázali jej neznalosť a absolútnu nekompetenciu v živom vysielaní, Remišová sa nevzdáva. Mocenské... Čítať ďalej
12 | 03 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik