Gyimesi o Karvašovej: Progresívna zbraň do eurovolieb síce nevie, ale povie
24 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Na jednu z nových kandidátok do Európskeho parlamentu v radoch PS reaguje aj Gyorgy Gyimesi, podpredseda mimoparlamentnej Aliancie. Aj on si všimol rozhovor s Ľubicou Karvašovou pre Aktuality. Gyimesi ju označuje za novú progresívnu zbraň PS a červenými denníkmi vyhlásenú spasiteľku Slovenska. Hovorí o sebe, že nie je expertka, ale Gyimesi konštatuje, že táto expertka na všetko a nič rada niečo povie.

„V rozhovore s kamennou tvárou, odhodlane a úplne vážne farmárom odkázala, že nech si s ich protestmi hoci aj trhnú, pretože keď sa raz Ukrajina dostane do EÚ (a PS spraví všetko preto aby to bolo čo najskôr), protestujúci farmári sa budú musieť preorientovať na “pestovanie a chov niečoho iného”. Čo by to akože malo byť nevysvetlila. Nezabudla však dodať, že s istotou jej milovanej Ukrajine konkurovať nebudú môcť, ale v podstate je to aj jedno, pretože potraviny budeme aj tak z Ukrajiny dovážať,“ rekapituluje Gyimesi rozhovor a pripomína, že zástancom vstupu Ukrajiny do EÚ je aj „občiansky“ kandidát na prezidenta Ivan Korčok.

SPIACI AGENTI PS Ódor a Ostrihoňová
V utorok (20. februára) Progresívne Slovensko zase poodhalilo zoznam svojej kandidátky do eurovolieb. Kým prednedávnom to bol Ľudovít Ódor, ktorému „cestičku do politiky“ pripravila prezidentka osobne, v utorok predstavilo ako ďalšiu z tvárí... Čítať ďalej
24 | 02 | 2024 | Eka Balašková

„Tandem s Karvašovou za všetky drobné,“ myslí si Gyimesi, ktorý nemá pochybnosti o tom, že Progresívne Slovensko nemá potuchy o živote za hranicou Bratislavy, či Bruselu.

„Aj preto podporujú dnes už progresívca s gumenou chrbticou Korčoka, ktorý sa namiesto skutočnej práce pre Slovensko vždy radšej orientoval na nič nehovoriace diplomatické stretnutia, kde mohol za peniaze daňových poplatníkov jesť chlebíčky a piť šampanské. Progresívci a im podobní „Korčokovia“ by najradšej mali namiesto úrodnej a krásnej pôdy na juhu Slovenska IT firmy, startupy a v Rimavskej sobote ESET. A všetci príčetní chápu, že traktorista nikdy pre ESET programovať nebude. Progresívci týmto prístupom vysielajú obyvateľom južného Slovenska signál, že ak chcú žiť z pôdy, majú sa asi odsťahovať do Maďarska! Mimochodom tam vedia, že starostlivosť o pôdu je základ zdravej krajiny,“ nepáči sa Gyimesimu. Ten dodáva, že Slovensko nesmieme vydať do rúk človeku, ktorý ho „za misku šošovice“ odovzdá cudzím mocnostiam.

Brusel robí všetko preto, aby naše poľnohospodárstvo ľahlo popolom. Prednejšia je im Ukrajina
Župan Nitrianskeho kraja, poslanec NR SR za stranu Hlas – SD má rovnaký názor ako slovenský poľnohospodári, farmári a potravinári. Rovnaký názor, ako obyčajný, priemerný občan Slovenska so zdravým sedliackym rozumom. Vie, že slovenskí... Čítať ďalej
23 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik