STREĽBA na zver v BRATISLAVE! Vyhnite sa TÝMTO miestam
24 | 01 | 2024 I Ivan Mihale

Mestská polícia varuje obyvateľov Bratislavy. Z dôvodu hromadného odlovu diviakov bude totiž v stredu (24.januára) predpoludním uzatvorená časť Mestských lesov v Bratislave.  Lesom pri Horárni Krasňany sa preto vyhnite.

Polícia na sociálnej sieti varuje všetkých obyvateľov Bratislavy. V niektorých častiach mestských lesov sa uskutočňuje hromadný odlov diviakov.

“Nevyhnutné opatrenia, napríklad v podobe spoločnej poľovačky, prijali Mestské lesy v Bratislave po tom, čo opäť začali pribúdať prípady presunu diviačej zvery z lesov do osídlených častí Bratislavy,” píšu policajti.

Hromadný odlov diviakov bude prebiehať v stredu od 7:00 do 13:00 v oblasti Horárne Krasňany. “Prosíme preto o porozumenie a najmä rešpektovanie pokynov mestskej polície a lesnej stráže, ktorých hliadky budú prítomné pri všetkých vstupoch do oblasti,” informujú ďalej.

Lokalita, ktorej sa uzávera dotkne je vyznačená v priloženej mapke a priamo pri vstupoch do nej sú zároveň osadené aj informačné tabule.

ZDROJ: FB Mestská polícia BA

Odlov plánujú mestské lesy vždy cez pracovné dni dopoludnia, mimo hlavnej rekreačnej sezóny, kedy sa obmedzenia dotknú čo najmenšieho počtu návštevníkov.

Ficove slová sa potvrdili! V Kyjeve sa vedie normálny život. Bude Pohoda
Premiér Robert Fico vyhlásil, že v Kyjeve je absolútne normálny život, nie vojna. Potvrdzujú sa jeho slová "A to si fakt myslíte, že v Kyjeve je vojna? To ako nemyslíte vážne, dúfam..., " uviedol. "Je tam absolútne normálny život," dodal Fico,... Čítať ďalej
24 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik