Advokát Para reagoval na BOMBASTICKÉ titulky o čurillovcoch: Sudca na to NEMAL PRÁVOMOC!
10 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Branko Kišš môže naďalej pôsobiť ako prvý viceprezident Policajného zboru. Vyplýva to z neodkladného opatrenia, ktoré vo štvrtok vydal sudca Michal Kubiš z Mestského súdu Bratislava IV. Advokát čurillovcov Peter Kubina to v návale eufórie ihneď zverejnil na sociálnej sieti. Dvorný advokát Smeru Marek Para Kubinu vyviedol z omylu! A riadne si podal sudcu Kubiša...

Neodkladné opatrenie sudcu Kubiša

"Práve nám bolo doručené neodkladné opatrenie, ktorým Mestský súd Bratislava IV dnes v celom rozsahu vyhovel nášmu návrhu a vrátil na pôvodné pracovné miesto prvého viceprezidenta Policajného zboru Branka Kišša," uviedol Kubina. Rozhodnutie podľa jeho slov potvrdzuje nezákonnosť konania ministra vnútra.

"Žalovaný je povinný umožniť žalobcovi pokračovať vo výkone štátnej služby v mieste výkonu na Prezídiu Policajného zboru vo funkcii prvého viceprezidenta Policajného zboru," uvádza sa vo vydanom neodkladnom opatrení. Proti uzneseniu súdu možno podať do 15 dní odvolanie.

Generálny prokurátor koná: vydal pokyn na prešetrenie TOHTO konania
Situácia okolo skupiny vyšetrovateľov okolo Jána Čurillu sa neustále dynamicky vyvíja. Po krokoch nového ministra k ich „vyzlečeniu z uniformy“ vyslovila obavy aj prezidentka Zuzana Čaputová. Generálny prokurátor Maroš Žilinka preto vydal pokyn na... Čítať ďalej
10 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok reaguje

“Krátka poznámka k dnešnému rozhodnutiu súdu. Po doručení predmetného uznesenia rezort vnútra využije všetky zákonné opravné prostriedky proti tomuto uzneseniu. Podľa právneho názoru ministerstva bolo vydané predčasne a bez toho, aby nám bolo umožnené vyjadriť sa k návrhu na jeho vydanie. Odkazujem všetkým, že sa nedám vo svojej práci nikým a ničím zastrašiť a naďalej budem postupovať v súlade so zákonom a v záujme bezpečnosti Slovenska,” napísal minister vnútra na sociálnej sieti.

Branko Kišš, zdroj foto: FB/Marek Para

Marek Para: Podozrivé okolnosti!

K vydaniu neodkladného opatrenia sa v piatok vyjadril aj advokát Marek Para. "Včera som si prečital BOMBASTICKÉ titulky v médiách o rozhodnutí Mestského súdu BA IV, v prospech ČURILLOVCOV …SUDCA KUBIŠ si musel byť vedomý, že na vydanie neodkladného opatrenia NEMÁ PRÁCOMOC! ALE PODOZRIVÉ SU TIETO ĎALŠIE OKOLNOSTI:

  • Kubina (advokát a spolupáchateľ ČURILLOVCOV) študoval na tej istej fakulte a v tom istom čase ako Kubiš, žeby KAMOŠI?
  • Kubina podal zrejme za každého ČURILLOVCA samostatný návrh na neodkladné opatrene na tom istom súde, ABY DOSIAHOL MAXIMALIZÁCIU PRAVDEPODOBNOSTI, že aspoň jedno podanie bude mať sudca KUbiš!
  • Sudca Kubiš sa tak ponáhľal zachrániť ČURILLOVCOV, že obvykle aj vo veciach maloletých detí trvá vydanie neodkladného opatrenia 30 dní, ALE JEMU STAČILO cca. 7 dní a teda “útoči na rekord”!

Hmmmmmm zase aj pán stvoril svet za 6 dní a 7 už len odpočíval …

AK SA PODOZRENIA POTVRDIA, MUSÍ TO MAŤ NÁSLEDOK!"

Eštokovu reakciu Šimečka NEPREDÝCHA! KDE STE BOLI, KEĎ... (VIDEO)
Len čo vláda ako celok získa v parlamente dôveru, opozičné Progresívne Slovensko (PS) okamžite podá návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze NR SR o vyslovení nedôvery ministrovi vnútra Matúšovi Šutajovi Eštokovi (Hlas-SD). Avizuje to predseda PS... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik