Extradičný súd s Kollarom sa odkladá. Lebo slovenské OČTK (VIDEO)
20 | 09 | 2023 I Eka Balašková

V stredu sa malo rozhodnúť o jeho vydaní na Slovensko z Veľkej Británie, kde žije už takmer dve desaťročia. Malo sa, no nestalo sa. Extradičný súd sa odkladá na január 2024. Po niekoľkýkrát sa tak zopakoval rovnaký scenár.

Prípad Daniela Bombica alias Dannyho Kollara sa ťahá už takmer dva roky, počas ktorých na neho boli vydané tri zatykače. Extradičný súd sa opäť odložil. Malo dôjsť ku chybe zo strany slovenských orgánov činných v trestnom konaní. 

Takmer dva roky trvajúci hon na časrodjnice

Ešte v decembri roku 2021 policajný prezident Štefan Hamran menoval špeciálnu skupinu, ktorá sa mala venovať tým, ktorí sa najmä na sociálnych sieťach mali dopúšťať protiprávnej činnosti. Odvtedy sa meno Danny Kollar v mainstreame spája s extrémizmom, rasizmom, xenofóbiou a mnohí zachádzajú až tak ďaleko, že hoci nebol nikdy odsúdený, hovoria o ňom, ako o recidivistovi.

POZOR! META PRITVRDZUJE! BUDE MAZAŤ AKÉKOĽVEK PRÍSPEVKY S BOMBICOM
Dali ho na čierny zoznam. Facebook zakazuje verejnú podporu Daniela Bombicu, známeho pod prezývkou Danny Kollár! Facebook bude príspevky mazať! Portál Živé.sk upozorňuje, že Dany Kollár sa tak stal prvým žijúcim Slovákom, u ktorého bolo oficiálne... Čítať ďalej
29 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

Tri zatykače

„Keby som páchal 10 percent z toho, čoho som sa podľa nich mal dopustiť, tak v Británii dávno sedím v base,“ hovorí o svojom prípade sám Danny Kollar, na ktorého slovenská polícia vydala tri európske zatykače za to, že rozprával.

Facebook / Štefan Žiaran

Zásah do súkromia

„Ja som tu mal sledovačku z ambasády. Ja som tu mal dve-tri návštevy. Mne sa bratislavský podnikateľ vyhrážal fyzickou likvidáciou. Tieto veci neviete, dozviete sa ich, keď príde čas,“ hovorí Kollar, ktorý zrejme bude hovoriť po voľbách. Celé to pritom začalo tým, že hoci bol vo Veľkej Británii, mal ujsť zo slovenského väzenia.

Extradícia sa odkladá

Pod extradíciou sa rozumie buď vyžiadanie obvineného z cudzieho štátu avšak aj vydanie obvineného na trestné stíhanie a výkon trestu do cudzieho štátu. Danny Kollar pripomína, že nič sa neruší.

„Ale je to piatykrát odložený súd. To je výsledok práce Štefana Hamrana, Daniela Lipšica a vlády Igora Matoviča,“ dopĺňa Kollar a dokladá informáciu o odložení extradičného súdu.

Screenshot z YouTube / DKX

Tento mail sme v redakcii nechali preložiť umelou inteligenciou.

Nelichotivá vizitka

„Veď my sme jediná krajina v EÚ, kde zomrel bývalý policajný prezident, kde je iný policajný prezident desať dní pred voľbami obvinený, tiež bývalý minister, bývalý premiér, šéf rozviedky, šéf tajnej služby a po utorku bývalý šéf vojenskej tajnej služby, to je neskutočné,“ uzatvára Kollar na margo dôveryhodnosti Slovenska v zahraničí s tým, že sme nepopísateľne zdiskreditovaná krajina.

Muzikant z kapely Everlong: Ak chcete žiť vo ZVERIMEXE, voľte PROGRESÍVCOV (FOTO+VIDEO)
Piesne Adama Urbana a jeho kapely Everlong vo verejnoprávnom rozhlase, či v rádiách predsedu NR SR Kollára počuť nebudete, napriek tomu má svoje publikum, s ktorým živo komunikuje cez Facebook. Prečo nie je mainstreamový, zistíte veľmi rýchlo –... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik