Tu nejde o ŠTÁTNY PREVRAT! Tu ide o NASTOLENIE DIKTATÚRY!
23 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Vrabce čvirikali, že sa má pokračovať tam, kde chcel niekto veľmi špeciálny pokračovať už v pondelok. Nehovoriac o tom, čo sa má rozpútať budúci týždeň... Upozorňuje na sociálnej sieti známa právnička Judita Laššáková. Ódor sa už ani neskrýva, že je riadený Hamranom a že je biely koník Čurilovcov, pripája sa k nej Tomáš Taraba (SNS).

Oprávnené obavy verejnosti

"Je mi zle z toho, že sa tu ešte nájde niekto, kto tvrdí, že nejde o prevzatie moci v štáte a nastolenie totalitného režimu. Každá demokracia sa totiž vyznačuje tým, že moc je rozdelená na plecia viacerých inštitúcií. To preto, aby pri zlyhaní jednej, nedošlo ku kolapsu celého systému. Keďže 29.12.2020 zlyhal personálny substrát Ústavného súdu SR fatálnym spôsobom, svojvôľa niektorých ľudí v súčasnom vedení štátu vyvoláva oprávnené obavy verejnosti," píše Laššáková.

Podľa nej obsadenie jednej ústavnej a štátnej inštitúcie po druhej malou skupinou, jednoducho JE štátny prevrat, nech si to hocikto maľuje na akúkoľvek farbu dúhy. Niet politika, ktorý by za úpadok v republike mnohými dnes nazývanej „táto krajina“ nebol zodpovedný! Niektorí vedome, niektorí z naivity presiaknutej z nasadených ružových okuliarov a niektorí z hlúposti zvanej aj dobrota. Tí naivnejší sa prebúdzajú, tí, čo to dopustili z hlúposti sa už poučili, no a čas ukáže, čo s tými, ktorí to robia vedome, prízvukuje právnička.

"Reči o tom, že tu ide o „demokratizáciu a očistu spoločnosti“, sú hlúposť. V demokracii a materiálnom právnom štáte platí právo a zákon pre každého rovnako. Už sa ani nenamáham písať, že je to zakotvené v Ústave SR. V štáte, kde mala pre mnohých väčšiu váhu Mikasova vyhláška, je to asi už aj zbytočné. Predviedol to aj Ústavný súd SR, keď nekonal, kedy mal."

redakcia HD | Judita Laššáková

Pre tých, ktorí chcú brániť svoje modly a tvrdiť, že o tom napríklad hlava štátu nevie, má Laššáková pár otázok:

1. Chcete povedať, že je slabomyseľná a nevie, čo robí?

2. Je snáď zapletená ona či niekto jej blízky do nejakej sprenevery a je teda vydierateľná?

3. Je hádam zaľúbená, nebodaj bola, do prezidenta PZ zvaného Agent RedBullu, že ona robí, čo on od nej chce?

...lebo ak tvrdíte, že je štátničkou a najlepšou prezidentkou, nemôžete zároveň tvrdiť, že toto sa deje bez jej súhlasu a vedomia! Veď bez nej by sa nepohol ani lístok, všakáno?

Republika nie je partner pre Hlas. Uhrík reaguje(VIDEO)
Predseda Hlasu Peter Pellegrini na pondelkovej tlačovej besede po tom, čo sa nepodarilo otvoriť mimoriadne zasadnutie NR SR, ktoré iniciovala strana Smer, z povolebnej spolupráce definitívne vylúčil aj hnutie Republika. Vysvetlil aj, v čom sa ich... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Eka Balašková

"A tí, čo si myslíte, že nejaký trestne stíhaný policajt môže vyšetrovať sám seba, nevykrikujte, že Fico v budúcnosti bude chcieť vyšetrovať Fica. Dnes s tým totiž súhlasíte!," upozorňuje Laššáková a dodáva: "P. S.: Naozaj dúfam, že vrabce nemali správne informácie o tomto a budúcom týždni."

Ódor sa už ani neskrýva, že je riadený Hamranom a že je biely koník Čurilovcov

K Laššákovej sa pridal aj opozičný poslanec Tomáš Taraba (SNS). Ten upozornil že na stredajšie rokovanie vlády prišiel policajný šéf Hamran. "Presne ako v latinskoamerických polovojenských diktatúrach, kde ozbrojené zložky urobili puč. Ódor sa už ani neskrýva, že je riadený Hamranom a že je biely koník Čurilovcov."

Tomáš Taraba, FB/Tomáš Taraba | Tomáš Taraba

Taraba sľubuje, že po zmene vlády navrhne SNS zmenu zákona, aby sa Ódor nemohol už vrátiť na post viceguvernéra NBS, pretože on prekročil všetko, čo v civilizovanej demokratickej spoločnosti je akceptovateľné. "Viesť boj proti opozícii 5 týždňov pred voľbami tam určite nepatrí."

Komentáre pre políciu SR filtruje firma napojená na Progresívne Slovensko
Spoluzakladateľ spoločnosti TrollWall v nedávnej minulosti nadviazala spoluprácu s komunikačným tímom Policajného zboru SR. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby spoluzakladateľ spoločnosti nekandidoval za Progresívne Slovensko. Polícia, ako... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik