Neriešte Záleskú, zadržali sme Gašpara
11 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SSD) sa k vnútropolitickej situácii veľmi často nevyjadruje, no piatkové zadržanie Tibora Gašpara „zdvihlo zo stoličky“ aj ju. Podľa nej ide o pokus odvrátiť pozornosť od profesionálneho zlyhania dua Záleská-Tódová, pričom dôraz kladie práve na sudkyňu, pracujúcu v prospech Daniela Lipšica.

Beňová si myslí, že ide o prácu niektorého zo spomínajúcich udavačov, pričom podľa nej je Gašpar férový človek. Nehovoriac o tom, že aj Lipšic mal svoju aférku, ktorú bolo treba prekryť. Pekné slovo nemá ani pre prezidentku, no všetkým týmto ľuďom ďakuje – za zvyšujúce sa preferencie Smeru. Syn bývalého policajného prezidenta si myslí, že je to predvolebný ťah progresívcov a podpredseda Smeru Blaha je tiež presvedčený, že tento „záťah“ bol starostlivo pripravený.

Útok na opozíciu

„Necelé dva mesiace pred voľbami si zavolali niektorého z „elitných svedkov proti komukoľvek” aby si „pospomínal”. Výsledok „spomínania” takéhoto chrapúňa je zadržanie môjho kolegu a priateľa Tibora Gašpara,“ myslí si europoslankyňa. Tá tvrdí, že s Gašparom mala možnosť častejšie hovoriť až v posledných mesiacoch

„Je to slušný a rovný chlap, ktorému nejaký Hamran či Lipšic nesiahajú ani po podrážku na topánkach,“ píše na sociálnej sieti Beňová svoj názor a pripomína aférku práve Daniela Lipšica, ktorý si s kolegyňou užíval „kade-tade“ a potreboval, aby sa na ňu na čas zabudlo.

Ide o zásadný mocenský vstup do predvolebnej kampane
Zatýkanie opozície dva mesiace pred voľbami je dôkazom, prečo musel minister vnútra Šimko odísť. Vyhlásila pred chvíľou stzrana HLAS - SD. "Je to zásadny mocenský vstup do predvolebnej kampane, ktorý vrhá zlé svetlo na úradnícku vládu, ktorá sa... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Nešetri ani prezidentku

„Dnes je teda už oveľa jasnejšie, prečo Čaputová odvolala Šimka namiesto toho aby zastavila ich mafiu. Hlavne že teraz sa chodíte fotiť s mníškami. Že sa aj Vy už nehanbíte,“ hromží Beňová na prezidentku, všetkým zainteresovaným však ďakuje.

Ďakuje? A za čo?

„Posilnili ste nás. Ostáva vám pár dní a potom vypláva von všetka tá vaša špinavosť a bezškrupulóznosť aj s tým, kto ste v nej zohrali aké úlohy,“  uzatvára Beňová.

Pre to musel skončiť Ivan Šimko

„Išlo o zadržanie bez domovej prehliadky, z čoho je jasné, že ide o sólo akciu Lipšicovej ÚŠP a Hamranovej NAKA. Žiadny príčetný sudca by im totiž na takúto „kovbojčinu“ nedal príkaz, a Záleská zrovna po víkende nemôže,“ píše Pavol Gašpar na sociálnej sieti

„Takto sa robí predvolebná kampaň v podaní Progresívneho Slovenska,“ upozornil Pavol Gašpar s tým, že toto je dôvod, prečo bolo nutné, aby skončil Ivan Šimko na poste ministra vnútra.

Zatýkanie 2.0 - po Gašparovi aj vyšetrovateľ Kuciakovej vraždy
Bývalého policajného prezidenta a súčasnú deviatku na kandidátnej listine Smeru Tibora Gašpara v piatok včasráno zadržala NAKA. V rovnakom čase zadržali aj Romana Stahla, vysoko postaveného policajta z čias Gašparovho vedenia polície. O Gašparovom... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Blaha hovorí o totalite

Ľuboš Blaha hovorí o tom, že zadržanie Gašpara je vlastne útok na celý Smer. Podľa neho je to niečo, čo sa vo voľbách ešte nikdy nestalo a ak, tak len v totalitných režimoch. Nejde však o nič iné, ako o strach pred spravodlivosťou.

To nie je len tak

„Takto funguje ten ich slávny čaputovský liberalizmus - vraciame sa do 30. rokov. Aj Hitler v roku 1933 odstavil a pozatváral opozíciu, čo iné dnes robí Čaputovej režim a jeho represívne zložky? Takéto nechutné svinstvo spáchať pár týždňov pred predčasnými voľbami, to nie je len tak,“ myslí si Blaha,  ktorý je presvedčený, že na toto zadržanie museli mať „požehnanie zhora“.

"ZAČALA SA ÉRA OTVORENÉHO ČAPUTOVSKÉHO TERORU"
"ZADRŽALI TIBORA GAŠPARA - ZAČALA SA ÉRA OTVORENÉHO ČAPUTOVSKÉHO TERORU " Píše na sociálnej sieti aktuálne k zadržaniu Tibora Gašpara, volebného kandidáta SMERu podpredseda strany Ľuboš Blaha. Text publikujeme v plnom... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme