Ide o zásadný mocenský vstup do predvolebnej kampane
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Zatýkanie opozície dva mesiace pred voľbami je dôkazom, prečo musel minister vnútra Šimko odísť. Vyhlásila pred chvíľou stzrana HLAS - SD.

"Je to zásadny mocenský vstup do predvolebnej kampane, ktorý vrhá zlé svetlo na úradnícku vládu, ktorá sa zodpovedá prezidentke Čaputovej."

Treba vrátiť civilnú kontrolu ministerstva vnútra

"Napľňajú sa tak slová Igora Matoviča  ktorý takéto zásahy voči opozicii dlhodobo avizoval. HLAS - sociálna demokracia vyzýva prezidentku Čaputovú a premiéra Ódora vrátiť sa k civilnej kontrole ministerstva vnútra, pretože sú porušené základné princípy kontroly moci a polícia je zneužívaná na politické účely.

HLAS - sociálna demokracia je presvedčená, že ani takéto porušenia férovosti demokratickej súťaže nezastavia zmenu, ktorá príde po septembrových voľbách." Konštatuje sa vo vyhlásení strany Petra Pellegriniho.

K tomuto sa na Slovensku ešte nikto nikdy neznížil
"Medvedia služba" - píše o najnovšej zatýkačke kandidáta volieb publicista Karol Lovaš. "Zatvoriť bývalého policajného prezidenta a aktuálne kandidáta opozičnej strany mesiac pred voľbami je niečo, k čomu sa v časoch najväčšej politickej slávy... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme