Neverte v Hegerove viery
04 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Politológ Jožo Lenč na sociálnej sieti svojrázne zaznamenal politický trapas Eduarda Hegera toho najhrubšieho zrna.

"Koncom apríla, vtedy ešte niekoľko násobne poverený Eduard Heger, veril, že Razsochy sa postavia z Plánu obnovy." Píše politológ.

Len ja som lietadlo

"Ti, ktorí o tom pohybovali, neveriaci Tomášovia, boli spájaní s "mafiou", alebo označovaní za agentov Penty. Dnes sa k nim pridal aj minister zdravotníctva Palkovič. Aký dopad to malo na vieru Eduarda Hegera a preferencie jeho Demokratov, zatiaľ nevieme." úsmevne ironizuje Jožo Lenč.

Dobrá rada nad zlato

"Pre nás z toho vyplýva, že vo vnímaní politiky a politickej reality by sme sa však nemali spoliehať na vieru Eda Hegera." Radí politológ Jožo Lenč.

Slabá agentka, silný antiamerikanizmus
Medzi názory a komentáre, ktoré uverejňuje redakcia HD, sa z času na čas „pripletie (v dobrom zmysle) aj esej. A to je prípad nasledujúceho textu autorky, ľavicovej političky, spisovateľky a novinárky, Gabriely Rothmayerovej. Esej je kritické... Čítať ďalej
03 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik