Nik neodhalí Naďovo klamstvo lepšie, ako ... SÁM NAĎ! A v priamom prenose
29 | 05 | 2023 I Eka Balašková

V nedeľnej diskusii TV Markíza Na telo bývalý minister Jaroslav Naď poprel svoju povesť vyvracača hoaxov. Nehovoriac o klamstve, v ktorom verejnosť utvrdil. Ale problém je Smer.

Exminister Naď zovšadiaľ počúva o tom, ako Smer mieni zlikvidovať priamu voľbu prezidenta, pričom ho o tom informujú samotní poslanci Smeru. Odmieta však menovať svojich informátorov, čím by hoax mohol vyvrátiť. Naopak, v tomto presvedčení ho utvrdil výrok o rozdelení funkcií Andreja Danka. V ďalšej odpovedi stále tvrdí, že odovzdanie systému S-300 bol výmysel Smeru napriek tomu, že sa to uskutočnilo.

Hoax posledných dní

„Zovšadiaľ,“ odpovedal Jaroslav Naď na otázku moderátora, odkiaľ Demokrati majú informáciu, že ak bude v budúcej vládnej koalícii Smer, SNS a Hlas, tak zrušia priamu voľbu prezidenta. Boli za ním údajne viacerí poslanci priamo zo Smeru, ktorí mu potvrdili, že to majú v pláne. Svoje tvrdenie podopiera výrokom Andreja Danka, konkretizovať mená poslancov, ktorí za ním s touto informáciou boli, však konkretizovať odmietol.

„Jeho predstava je, že Robert Fico pôjde za prezidenta, Peter Pellegrini za predsedu vlády a on si zoberie predsedu parlamentu. Tak asi si nikto z nás nemyslí, že by Roberta Fica niekto zvolil v priamej voľbe za prezidenta,“konštatuje Naď a drží sa predstavy, že Fico ako prezident bude amnestovať všetkých svojich spolupracovníkov z minulosti.

Hegerovci nepodporia mimoriadnu schôdzu
Nezaradení poslanci Národnej rady (NR) SR z mimoparlamentnej strany Demokrati nepodporia mimoriadnu schôdzu k balíku zákonov. Na pondelkovej tlačovej konferencii vyzvali poslancov z klubu OĽANO a priatelia, aby stiahli svoje podpisy spod zvolania... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Nahrávka usvedčila Naďa z klamstva

Podľa zvukového záznamu si odovzdanie systému S-300 vymyslel Ľuboš Blaha, čo tvrdil Jaroslav Naď. Dnes tvrdí, že ten výrok padol 15. marca 2022 a o tri týždne bola S-300 na Ukrajine.

„S-300 sa vybavila celá za 10 dní. V tom čase, keď som toto hovoril, tak sme ani netušili, že tá S-300 tam pôjde. Potom prišiel americký minister, mali sme tu rokovania s ukrajinským ministrom, potom sme sa dohodli na procese a následne sme to tam dali,“

Hegerovci nepodporia mimoriadnu schôdzu
Nezaradení poslanci Národnej rady (NR) SR z mimoparlamentnej strany Demokrati nepodporia mimoriadnu schôdzu k balíku zákonov. Na pondelkovej tlačovej konferencii vyzvali poslancov z klubu OĽANO a priatelia, aby stiahli svoje podpisy spod zvolania... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR
celú situáciu Naď, pričom o pár sekúnd potvrdzuje, že Smer si to vymyslel.

Najväčší omyl 

Podľa Viktorína strata dôveryhodnosti OS SR je jasný dôkaz, že tento minister bol najväčším omylom v krátkej histórii Slovenska. "Takto dôveryhodnosť nezdevastoval žiadny predchodca, a to tam už bol aj jeho kamarát Galko. Je zjavné, že nevie vnímať a prijímať realitu."

"Ľudia majú dosť týchto politických pobehajov, ktorí sú zrazu Demokrati a nikto nevie čo budú zajtra. Typické," konštatuje Viktorín.

Viktorín: SUTERÉN OD „DEMOKRATOV“. Najväčší omyl - Naď
Bývalý minister vojny, dnes poslanec Naď, v súkromnej televízii zas klamal ako počas ministerských čias. Skonštatoval to na sociálnej sieti generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika). Naď nevie vnímať a prijímať realitu "Vraj je... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

POTREBUJEME VAŠU POMOC

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik