Viktorín: SUTERÉN OD „DEMOKRATOV“. Najväčší omyl - Naď
29 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Bývalý minister vojny, dnes poslanec Naď, v súkromnej televízii zas klamal ako počas ministerských čias. Skonštatoval to na sociálnej sieti generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika).

Naď nevie vnímať a prijímať realitu

"Vraj je obranyschopnosť SR najlepšia v histórii, vraj za neschopnosť „matovičovských kádrov“ môže opozícia a vraj podpora jeho strany je oveľa vyššia. Viete, on nemôže prekvapiť pozitívne. Nedokáže to. Preto sa chytá slamky výrokmi spomínaného typu. Maľovať si predstavu o pripravenosti brániť je cesta do záhuby. Napríklad len také materiálne a technické vybavenie. Logicky, kto za to môže? Predsa politický nominant OĽANO a amatér Naď," prízvukuje vo svojom statuse generál.

Podľa Viktorína strata dôveryhodnosti OS SR je jasný dôkaz, že tento minister bol najväčším omylom v krátkej histórii Slovenska. "Takto dôveryhodnosť nezdevastoval žiadny predchodca, a to tam už bol aj jeho kamarát Galko. Je zjavné, že nevie vnímať a prijímať realitu."

"Ľudia majú dosť týchto politických pobehajov, ktorí sú zrazu Demokrati a nikto nevie čo budú zajtra. Typické," konštatuje Viktorín.

Zdroj: Facebook | Generál Jozef Viktorín

Podľa generála je len záhadou, prečo majú „nezávislí novinári“ potrebu stále ho mať vo svojich reláciách. "Podobné predvolebné fatamorgány sú tu vždy. Hoaxy na dennom poriadku a „slušní“ si myslia, že občan nevie. Páni, tešte sa na voľby. Tam uvidíte, že ľudia nezabudli a vedia o Vás veľmi dobre," uzavrel Viktorín.

Demokrati sú tragédi - klamú patologicky
"Kebyže rastie z klamstiev nos, tak J. Naď by bol Pinokio" Znie citát z úvodu statusu Mladých sociálnych demokratov na sociálnej sieti. Zuzana Plevíková ďalej píše: "Dávno vieme, že strana Demokrati sú tragédi. Dnešná relácia Na telo, kde bol J.... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik