Uhríkov civilizovaný a nenásilný ANTIGLOBSEC
28 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Niekto sa chystá na Globsec, niekto na medzinárodnú Konferenciu proti globalizmu" - píše aktuálne na sociálnej sieti europoslanec a predseda Republiky Milan Uhrík.

"Už zajtra prídu k nám na  Slovensko poslanecké delegácie zo šiestich európskych štátov. Chceme ukázať, že Slovenská republika to nie je len Čaputová, Naď a zohnutí poslušníci globalistov." Informuje predseda hnutia Republika.

Nie iba figúrky

"Slováci nechcú byť a nebudú len figúrky v hrách cudzích záujmov! Spoločne so zástupcami miliónov ďalších Európanov chceme predstaviť našu víziu Európy suverénych národov.

Žiadny byrokratický Brusel, žiadna pandemická zmluva WHO, žiadna vláda korporácií a cenzúry. Len výhodná hospodárska spolupráca, rešpekt a ochrana skutočných európskych (nie amerických) záujmov." Vysvetľuje zámer "ANTIGLOBSECu" Milan Uhrík a dodáva:

Začíname už zajtra

"Medzinárodná tlačová konferencia o 17:00 pred NR SR. Zatiaľ prajem pekný zvyšok nedele."

Šeligova "atomofka" - OĽaNO podľa neho ruší Špeciálnu prokuratúru
"To naozaj?" Pýta sa Juraj Šeliga a aj na sociálnej sieti pripomína, ako si OľaNo strelilo vlastný gól. "Faktické zrušenie ÚŠP?" Pýta sa autor statusu. Výzva smerom k OĽaNO "Stiahnite podpisy, kolegovia z Oľano! ÚŠP musíme chrániť, a nie... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

POTREBUJEME VAŠU POMOC

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik