Na Slovensku je viac americkej ako ruskej propagandy
28 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Andrej Danko nemá žiaden problém vysloviť to, čo je verejným tajomstvom. "Na Slovensku je viac americkej ako ruskej propagandy." Povedal okrem iného v jednej televíznej diskusii a následne uverejnil aj v statuse na sociálnej sieti.

"Pravda sa ťažko počúva a šíri sa pomalšie ako klamstvo. Tvrdíme, že Slováci nie sú hlúpy a zmätený národ. Nedovolíme rozvadiť a traumatizovať nás rôznymi manipulovanými informáciami a nezmyslami." Hovorí predseda SNS Andrej Danko.

Dva zámery SNS

"Spájaním národných strán zachovávame našu identitu, chránime a rozvíjame existenciu Slovákov."

"Je dôležité, aby ľudia mali lacné a dostupné zdroje na život. Nie sme poskokmi ani handrami Bruselu či veľkých štátov." kategoricky tvrdí Andrej Danko.

Viac o pomoci ľuďom a spájaní sa 

Farby vždy smrdia, najviac na "politicky bezfarebnej" prezidentkinej vláde
Predseda vlády SR Ľudovít Ódor začne zajtra (29. 5.) avizovanú sériu stretnutí s lídrami politických strán, zastúpených v Národnej rade SR. Rokovať sa bude o podpore programového vyhlásenia vlády a o možnosti vyslovenia dôvery vláde. Potiaľ by to... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

POTREBUJEME VAŠU POMOC

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik