Mikulec relaxuje, ľudia ho vymazali
28 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Slnečné počasie na Slovensku dáva priestor aj politikom, pochváliť sa na sociálnej sieti svojimi aktivitami. Čo na tom, že na svojich pleciach nesú obrovské bremeno zodpovednosti. Nielen voči národu ale podaktorí aj  voči vyšetrovaniu zo strany polície. Napríklad taký bývalý minister vnútra Roman Mikulec. Veselo si kosí, usmieva sa a NAKA vyšetruje podozrivý nákup vrtuľníkov. Ľudia mu to v komentároch "spočítali"

"Aktívny oddych je najlepší relax." Vnáša obrodu medzi zbedačený národ bývalý minister Mikulec. Zároveň sa pýta či sa podarilo sa aj nám, využiť toto krásne počasie, nehľadiac na to, že v uplynulých dňoch sa mu dostalo trestného oznámenia za v súvislosti s tým, že rezort vnútra vlani bez súťaže kúpil vrtuľník za vyše 13 miliónov eur (bez DPH). Trestne oznámenie podal Matúš Šutaj Eštok (HLAS-SD).

Zdroj: FB Roman Mikulec
Zdroj: FB Roman Mikulec
Zdroj: FB Roman Mikulec
Nákup ukončil tesne pred pádom vlády

Trestné stíhanie bolo začaté pre zločin machinácie pri verejnom obstarávaní a verejnej dražbe spáchaného formou spolupáchateľstva.

Helikoptéru talianskej výroby Leonardo AW189 ministerstvo vnútra zakúpilo koncom decembra. Zmluvu s lichtenštajnskou spoločnosťou Helipool, ktorá stroj predávala, podpísal vtedajší šéf rezortu Roman Mikulec (OĽaNO). Nákup stihol uskutočniť tesne pred pádom vlády, vyplýva z informácií Centrálneho registra zmlúv. Dohoda s predajcom totiž bola podpísaná 15. decembra, v deň hlasovania Národnej rady o vyslovení nedôvery vláde Eduarda Hegera (Demokrati).

Mikulcova "pohodička"  terčom kritiky

"Veď budete mať oddych v náprávnom zariadení" napísal jeden z diskutujúcich a ďalší pridal: "Tak ale voziť sa to by som ja aktívnym oddychom nenazval, to je skôr lenivosť". V ďalších komentároch sa objavujú nepublikovateľné vulgarizmi, ale nájdu sa aj takéto: " ... čudujem sa, že ešte ich to baví, tieto ich trápne selfie a komentáre a ako sa tvaria, že sú úplne obyčajný ľudia. No koho zaujíma čo robia a keď je taký relax pre teba ten najlepší tak ostaň mimo politiky a relaxuj každý deň a daj už pokoj normálnym ľuďom."

Kosil aj Šeliga

"Konečne doma na Orave a treba kosiť, takže dnešná sobota bude s krovinorezom v ruka, tzv. na “Pelleho”", uviedol na sociálnej sieti už "Demokrat" Šeliga.

Zdroj: Fb Juraj Šeliga

V komentároch to bolo drsnejšie

- Absolútne toto nikoho nezaujíma, prestaňte obťažovať s týmito vašimi víkendovými fotkami/statusmi iných ľudí. Ďakujem.

- ...v rámci BOZP by to chcelo vrchný odev s dlhým rukávom, chrániče zraku a sluchu ideálne prilba, nehovoriac o antivibračných rukaviciach... celé zle...

- Takže tam už kľudne ostaň a neotravuj v Bratislave!!!

- Len si zvykaj budeš sa po voľbách živiť rukami.

-  Už vieme, prečo ste si spravili predčasne voľno. Kto by nechcel kosiť, kým na účte pristanú peniaze, ktoré mal zarábať sedením v práci, nie kosenim doma.

Vulgárne komentáre boli samozrejme vymazané a bolo ich naozaj veľa.

Richterová zverejnila informácie o Kollárovom poslancovi! Boris Kollár je podľa nej chorý oplodňovač a k.k.t!
Zdá sa, že Barbore Richterovej, ktorá je matkou dvoch detí Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina a aktuálne predsedu parlamentu Slovenskej republiky je zdá sa už všetko jedno a vyťahuje na povrch veci, ktoré sa bežný človek - volič, nemá ako a... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik