Richterová zverejnila informácie o Kollárovom poslancovi! Boris Kollár je podľa nej chorý oplodňovač a k.k.t!
28 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Zdá sa, že Barbore Richterovej, ktorá je matkou dvoch detí Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina a aktuálne predsedu parlamentu Slovenskej republiky je zdá sa už všetko jedno a vyťahuje na povrch veci, ktoré sa bežný človek - volič, nemá ako a odkiaľ dozvedieť. Na sociálnej sieti zverejnila informáciu o poslancovi NR SR, Ľudovítovi Gogovi (Sme rodina). Odkaz má aj pre Borisa Kollára. Ten je podľa nej chorý oplodňovač a k.k.t!

Vďaka bratovi Borisovi Kollárovi je z Ľudovíta Gogu politik, ktorý je v parlamentne úplne “neviditeľný” a nerobí vôbec nič, ale míňa peniaze daňových poplatníkov a cestuje za štátne peniaze po svete ,bez akéhokoľvek významu a efektu. Povolanie brat, píše na sociálnej sieti Barbora Richterová, jedna z matiek Borisa Kollára, s ktorou má predseda parlamentu dve deti.

Ľudovít Goga, poslanec NR SR, za hnutie Sme rodina by sa dal podľa Richterovej označit aj ako jedno z “borisových detí"!

Richterová charakterizuje Gogu a upozorňuje tým občanov Slovenskej republiky, koho si vlastne platia, pretože poslanci NR SR sú platení z peňazí daňových poplatníkov.

Ľudovít Goga je podľa Richterovej celý život neúspešný,100 % závislý od Borisa Kollára.

"Podnikal so strojmi na chudnutie, predával nabíjačky a kryty na mobily," píše Richterová.

Ľudovíta Gogu podľa nej presne vystihuje postava Alana zo seriálu 2 a pol chlapa.

"Večne bez peňazí , chlap ktorý dlho býval u svojho brata, či na Slovensku alebo v jeho dome v USA. Človek, ktorý za 11 rokov čo ho poznám nezaplatil jeden obed. Bez svojho brata by bol stratený, ale užíva si dovolenky v dome na Capri s cigarkou v ruke.. Mallorka.. Thajsko.. Dubaj.. Pekne u bračeka s nastrčenou dlañou," vysvetľuje Barbora Richterová.

Iba vďaka Borisovi Kollárovi je podľa nej z Gogu politik, ktorý je v parlamente úplne neviditeľný a nerobí vobec nič ,ale míňa peniaze daňových poplatníkov a cestuje za štátne peniaze po svete, bez akéhokoľvek významu a efektu.

Ale to predsa musí Boris Kollár pre svojho brata robiť, zdôrazňuej Richterová.

"Sme rodina- Sme normálni!" píše Richterová a prikladá emotikony vyjadrujúce "vraciam z vás, povraciam sa z vás, bleeee....".

"Pamätám si ako sa BK vyjadril.. Vieš.. ten Ľudo tam musí byť.. pretože potrebujem, aby mal aspoň stabilný príjem pretože mu všetko platím a on svoju rodinu chudák nevie uživit.. Čo je mimochodom velký problém aj teraz vzhľadom na nároky jeho pani manželky Mirky Gogovej. Mala som tú čest," konkretizuje Richterová!

Pre Borisa Kollára má Richterová aj iný odkaz!

Na sociálnej sieti komentuje jeho predvolebnú kampaň Sme rodina a predvolebný slogan: "V súkromí neštandardný, v politike normálni"!

"Bože to kus kkt! Urobiť si reklamu na tom, že som chorý oplodňovač, v súkromí neštandardný.. Bože ochraňuj nás ! Áno, nie je veľmi štandardné a ani normálne čakať 15. decko s ktorým ani nebude žiť, matku číslo ani neviem koľko strčil do rovinky, ďalsiu oplodňuje, 2 deti v Šamoríne s kolotočiarkou Kudriovou do dnešného dňa nepriznal! Však načo.. S ďalšími ďeťmi sa nestretáva a ani nevie ako vyzerá jeho najmladší syn, ktorý o chvíľku oslávi 1 rok! A vlaste ani sám nevie koľko deti má, lebo je to jeden uchylák, ktorý by sa už mohol nauciť inú vetu, ako oplodním ťa," dodáva Richterová.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik