"Čaputovci riešia všetko možné, len nie to, čo trápi ľudí"
29 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Ľudia sa mi sťažujú, že čaputovci riešia všetko možné, len nie to, čo ich trápi. Tí vo vláde žijú na Marse?“ Pýta sa celkom zrozumiteľne Robert Fico v statuse na sociálnej sieti.

"Otázka, ktorú som tento víkend od Vás počul snaď stokrát a vždy v inej obci alebo meste." Vysvetľuje autor statusu.

Pri zdražovaní končia všetky srandy

"SMER - SSD robí každý boží deň - upozorňuje, kontroluje, ale aj naháňa vládu do roboty, lebo vieme, že zdražovanie doslova všetkého Slovákom riadne komplikuje život a nikto im s tým nepomáha!

Zdražovanie a radikálny prepad úspor Slovákov potvrdzuje, že zarábajú menej, ako musia míňať a tu končia všetky srandy! Je to top problém, ktorý treba urgentne riešiť, inak šírenie chudoby po celom Slovensku nezastavíme!"

Potrebujeme systémové zmeny v štáte

"SMER - SSD nechodí okolo horúcej kaše a nechce robiť len kozmetické úpravy, lebo teraz potrebujeme systémové zmeny v štáte, ktoré posilnia našich pestovateľov, chovateľov a ľudí práce tak, aby sme znova boli sebestační a neboli závislí od toho, čo si zase vymyslia v Bruseli!" Tvrdí predseda SMERu-SSD Robert Fico.

Nielen o "Naďových televíznych táraninách"
"Peknú nedeľu, chcela by som pár slov k téme “spájania” pravicových (mini)strán." Nielen o tom je však status Moniky Beňovej na sociálnej sieti. Reaguje v ňom aj na "Naďove táraniny" v jednej z diskusných relácií. "V prvom rade vobec nechápem, kto... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme