Radačovský: TA3 mi OBJASNILA, kto zodpovedá za NEVEDOMOSŤ OBČANOV SLOVENSKA!
29 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

ANDREJ DANKO, HLAVNÉ SPRÁVY A SLOBODNÝ VYSIELAČ. Tak presne títo sú zozpovední za "nevedomosť" občanov Slovenska. S pobavením to na sociálnej sieti skonštatoval europoslanec a predseda strany Slovenský PATRIOT Miroslav Radačovský.

Až 65% Slovákov je podľa Ilieva nevedomých

"Práve som sa z relácie V politike na TA3 od p. Ilieva dozvedel, že príčinou toho, že takmer 65% Slovákov je toho názoru, že Západ zodpovedá za vojnu na Ukrajine, zapríčinili Hlavné správy, Slobodný vysielač a p. Danko. Jednoducho, p. Iliev dospel k názoru, že 65% Slovákov sú pravdepodobne takí hlúpi a nevedomí, že nevedia rozlíšiť, čo je príčina vojny, kto je agresor a pod.," reaguje na nedeľnú diskusnú reláciu spravodajskej televízie TA3 V politike s moderátorom Rastislavom Ilievom Radačovský.

V nej vystúpili šéf KDH Milan Majerský, László Sólymos (Most-Híd) a predseda SNS Andrej Danko. Moderátor Iliev predniesol konštatovanie, že v roku 2019 prišiel GLOBSEC v prieskume na to, že dezinformácie na Slovensku najviac šíria médiá Hlavné správy a Slobodný Vysielač, pre ktoré Danko poskytol rozhovory. 

Na jeho otázku, či sa cíti zodpovedný za to, že Slováci dnes veria konšpiráciám najviac na svete, Danko povedal, že "Slováci nie sú hlúpy národ". "Nie som zodpovedný. Sú za to zodpovedné médiá, ktoré klamú," dodal. Podľa neho je najväčším problémom v mediálnom svete verejnoprávna RTVS, Markíza, Jojka, Denník N, Aktuality.sk a ďalšie médiá, ktoré Slovákov takým štýlom kŕmia americkou a progresívnou propagandou, že národ toho má jednoducho dosť.

Upozornil aj na to, akým štýlom TA3 narába s pre ňu nepohodlnými informáciami, ako bol rozhovor so svetoznámym Jeffreym Sachsom. Reláciu jednoducho stiahla a moderátorka Anka Žitná už dnes v tzv. "spravodajskej" televízii nepracuje.

Zdroj foto: FB/Karol Farkašovský | V politike Ta3 - ilustračný obrázok

Demagógia a propaganda špičkových západných médií a Globsecu zlyháva

"Útočný prejav p. moderátora a akýsi nepokoj v jeho tvári (mimika), svedčia to tom, že zjavne na túto reláciu nebol pripravený. Možno sa pohádal s manželkou, nazlostili ho deti. Ale aj mne sa to v živote stáva. Ale moderátor by aj takúto situáciu mal zvládnuť. Odosobniť sa, pretože práca moderátora je práca pre verejnosť a musí byť objektívna," ohodnotil naozaj miestami až rozčúleného a útočného Ilieva europoslanec. Iliev, samozrejme, útočil len na šéfa národniarov.

K tomu sa vyjadril aj dlhoročný redaktor a politik Karol Farkašovský. "Kam sme to dospeli keď moderátor TA3 povie v diskusii hosťovi - mimochodom o generáciu staršiemu - že hovorí NEZMYSLY!"

V závere statusu Radačovský odkázal Ilievovi: "P. moderátor, aj ja zdieľam názor 65% občanov Slovenska. Zdieľajú ho aj moji priatelia, známi a môžem vás uistiť, že to nie sú nevedomí hlupáci, ktorí nevedia vyhodnotiť situáciu a preto buďte, p. Iliev, objektívny. Zrejme demagógia a propaganda špičkových západných médií a Globsecu zlyháva. Položme si otázku, prečo?"

Na Slovensku je viac americkej ako ruskej propagandy
Andrej Danko nemá žiaden problém vysloviť to, čo je verejným tajomstvom. "Na Slovensku je viac americkej ako ruskej propagandy." Povedal okrem iného v jednej televíznej diskusii a následne uverejnil aj v statuse na sociálnej sieti. "Pravda sa... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik