Nielen o "Naďových televíznych táraninách"
28 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Peknú nedeľu, chcela by som pár slov k téme “spájania” pravicových (mini)strán." Nielen o tom je však status Moniky Beňovej na sociálnej sieti. Reaguje v ňom aj na "Naďove táraniny" v jednej z diskusných relácií.

"V prvom rade vobec nechápem, kto tu vymyslel túto tému. Že strany s volebným potenciálom, ktorý sa ani nepribližuje k zvoliteľnosti, by sa mali spojiť pre nejaký “vyšší princíp záchrany demokracie”. To je taká prázdna floskula, že hlbšie sa jej venovať je strata času medzi dvomi hltmi kávy." Zzačína úvahu europoslankyňa SMERU - SSD.

Parlament rozbitý na paródiu moci

"Dzurindovi Modrí, Hegerovi Demokrati, Most-Híd, Aliancia, Za ľudí a ďalšie ktorých názov si ani nepamatam. Títo všetci ale aj tí ktorí sa už popridávali k OľaNO, sú len predpokladom, že ak by sa aj akousi náhodou cez 5 percentnú hranicu dostali, bol by to opať parlament s množstvom podivných skupiniek. 

Už dnes sa nedokážu dohodnúť na úplne základných princípoch spojenia sa do volieb. Po voľbách sa rozpadnú a rozutekajú po všetkých kútoch NR SR. Tak ako to urobili vždy doteraz. Hľadajú si len výťah, ktorým by sa vyviezli k ďalším štyrom rokom v parlamente. Potom z neho vyskočia a budú sa hádať, útočiť jeden na druhého a vydierať sa a obchodovať s hlasovaniami." Opisuje už dostatočne známu prax politických kariéristov Monika Beňová.

A teraz k Naďovým "táraninám"

"Jediné, na čom sa dohodnúť vedia, je Lebo Fico, Lebo SMER - SSD. Nič iné ponúknuť doteraz a ani teraz nevedia.
Aj dnešné táranie J. Naďa v Na telo o tom, ako jemu, áno práve JEMU chodia poslanci za Smer niečo tajne rozprávať o zmene voľby prezidenta, či totálne nezmysly o tajnej informácii o financiách pre Smer z Ruska sú len ďalším dokazom toho, že títo arogantní klamári sú tým najhorším zlom pre politiku ale aj spoločnosť na Slovensku. 

Skončila vláda amatérov. Ostáva po nej krajina v hroznom stave. S obrovským dlhom, druhá najchudobnejšia krajina v EÚ, s najvyšším zdražovaním potravín a radšej nebudem pokračovať, aby sme si ešte užili nedeľu."

Končí svoju reakciu na sociálnej sieti Monika Beňová.

Zuzana Čaputová pripravuje žalobu na Roberta Fica
Žaloba Zuzany Čaputovej na Roberta Fica sa pripravuje. Vyplýva to z vyjadrenia prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorá bola hostkou v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12. Prezidentka Zuzana Čaputová tiež uviedal, že je s prvými týždňami úradníckej... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik