Gbely: Pád zo strechy neprežil 23-ročný muž
27 | 05 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Po páde zo strechy v areáli bývalej tehelne v Gbeloch na následky zranení zomrel 23-ročný muž. Tragická udalosť sa stala v piatok (26. 5.) v ranných hodinách. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Mária Linkešová.

Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári, ale mužovi pomôcť už nedokázali. "Po prílete na miesto udalosti mohol lekár leteckých záchranárov, bohužiaľ, konštatovať iba úmrtie. Zranenia, ktoré pacient utrpel, boli nezlučiteľné so životom," informovala hovorkyňa leteckej záchrannej služby ATE Zuzana Hopjaková.

Miesto tragédie prezrela a zdokumentovala aj polícia a privolaní bol aj obhliadajúci lekár. "Ten nakázal nariadiť súdnu pitvu. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedla Mária Linkešová.

AKTUALIZOVANÉ: Dve deti zomreli pod kolesami auta iba 20-ročného bezohľadného vodiča! (FOTOGALÉRIA)
K vážnej dopravnej nehode došlo včera v noci v obci Zemplínkse Kopčany. Podľa doposiaľ zistených informácií od miestnych občanov mal vodič BMW X6 v obrovskej rýchlosti vraziť do dvoch detí, ktoré boli na mieste mŕtve, informuje portál... Čítať ďalej
27 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik