AKTUALIZOVANÉ: Dve deti zomreli pod kolesami auta iba 20-ročného bezohľadného vodiča! (FOTOGALÉRIA)
27 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

K vážnej dopravnej nehode došlo včera v noci v obci Zemplínkse Kopčany. Podľa doposiaľ zistených informácií od miestnych občanov mal vodič BMW X6 v obrovskej rýchlosti vraziť do dvoch detí, ktoré boli na mieste mŕtve, informuje portál kosice.zoznam.sk.

Hrôzostrašná dopravná nehoda sa stala v noci v obci Zemplínske Kopčany. Vodič auta BMW X6 si mal sadnúť za volant a v obrovskej rýchlosti zabil dve deti. Len 11-ročné dievčatko a 13-ročného chlapca. Podľa miestnych mal byť vodič dokonca pod vplyvom alkoholu.

Hrozivé detaily nárazu

“Keďže tento ožratý vodič doslova letel, ako blázon tak dievča odhodilo až na miestny cintorín a chlapec mal podľa všetkého skončiť bez hlavy. Kvôli nezodpovednosti jedného ožratého človeka vyhasli dva mladé ľudské životy, ktoré mali celý život pred sebou. Úprimnú sústrasť pozostalým,” poznamenal Radovan.

Aktualizácia: Iba 20-ročný vodič!

Po zrážke s autom v katastri obce Zemplínske Kopčany v okrese Michalovce prišli o život dve deti. "Došlo k zrážke s vozidlo zn. BMW, ktoré viedol vodič narodený v roku 2003," spresnila košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová s tým, že obeťami nehody sú dievča narodené v roku 2011 a chlapec v roku 2008.

Podľa doterajších zistení išiel vodič smerom od obce Slavkovce do Zemplínskych Kopčian. "Počas prechádzania miernej ľavotočivej zákruty sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke a neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky," uviedla Ivanová s tým, že približne 50 metrov od začiatku obce zrazil dvoch maloletých chodcov, ktorí pravdepodobne kráčali oproti idúcemu vozidlu. Obe deti utrpeli pri zrážke zranenia, ktorým na mieste podľahli.

Vodiča a spolujazdca previezli do michalovskej nemocnice, utrpeli zranenia nešpecifikovaného rozsahu. "Počas dokumentovania dopravnej nehody bol vodič podrobený dychovej skúške, tá však prítomnosť alkoholu v jeho dychu nepotvrdila. Na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok v organizme bol v nemocnici vodičovi aj spolujazdcovi odobratý biologický materiál," dodala.

Polícia v súvislosti s touto tragickou nehodou začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti, za akých k nej došlo, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Nehoda, zdroj: FB/Polícia SR Košický kraj
Nehoda, zdroj: FB/Polícia SR Košický kraj

Matovičove lži
Nie, to nepíše žiaden dezolát, to píše niekdajší ministr práce Ján Richter. "MATOVIČOVE LŽI O POMOCI SENIOROM", tak nazval svoj komentár na sociálnej sieti odborník. Po tom, čo parlament konečne schválil opakovane predkladaný opozičný návrh na... Čítať ďalej
27 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik