Klamárov a podvodníkov sa nebojte, žijú iba z vášho strachu
26 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Čo môžeš urobiť proti primitivizmu a občianskej ignorácii zo strany vlády a politikov? - Nič. Čo môžeš urobiť proti terorizujúcim ideologickým masážam z strany mainstreamových médií? - Nič. Lenže, práve takéto myslenie je to, čo oni od nás očakávajú. Takže – skúsme na to ísť inak, píše na nemeckom webe journalistenwatch.com publicista Max Erdinger.

"Prečo by sme sa mali nechať týmito figúrkamii neustále udržiavať v stave úzkosti, strachu a hrôzy? Tak povedal Hospodin: „Neboj sa!“ – Politik a médiá naopak: „Bojte sa, a neopovážte sa nebáť!“" Píše autor.

Pripomeňme si nosné titulkové témy mainstreamu I.

"1960: Žiadna ropa za 10 rokov - 1970: Nová doba ľadová za 10 rokov - 1980: Kyslý dážď zničí všetku úrodu do 10 rokov - 1990: Žiadna ozónová vrstva za 10 rokov - 2000: Už žiadne polárne ľadovce. Teroristi nás všetkých zabijú -

2002: Západonílsky vírus nás všetkých zabije - 2003: SARS nás všetkých zabije - 2004: Tsunami nás všetkých zabije - 2005: Vtáčia chrípka nás všetkých zabije - 2006: E.coli nás všetkých zabije - 20 zabije - 2009: Prasacia chrípka nás všetkých zabije - 2010: Ropa v mori nás všetkých zabije - 2012: Mayský kalendár sa končí. Všetci zomrieme.

2013: Severná Kórea začne tretiu svetovú vojnu - 2014: Ebola nás všetkých zabije - 2015: ISIS nás všetkých zabije - 2016: Zika nás všetkých zabije - 2 017:Donald Trump začne tretiu svetovú vojnu – 2018: CO2 nás všetkých zabije - 2020: Korona nás všetkých zabije - 2021: Mutanti nás všetkých zabijú - 2022: Zmena klímy nás všetkých zabije - 2023: Putin nás všetkých zabije."

Túto hrôzu a des na nás neustále sype mainstream, už to ani nevnímate? A, samozrejme, politici, ktorí nás potrebujú udržiavať v stave hraničnej vydesenosti. Lebo v pohode sa efektívnejšie rozmýšľa."

Takže takto

Podľa Erdinger „po prvé, neexistuje žiadna človekom spôsobená zmena klímy. Pretože neexistuje, všetky správy, zákony, zákazy, napomenutia a pokyny, ktorými je človek deň čo deň bombardovaný s odkazom na „zmenu klímy spôsobenú človekom“, nemajú žiaden realistický základ. Nie sú nič iné ako číry psychoteror.

Každý, kto to neustále rozširuje, nie je nič iné ako zákerný psychoterorista, ktorý so svojím strašením sleduje agendu, ktorá nemá nič spoločné so zmenou klímy a ľuďmi, ale s jeho neomarxistickými predstavami o „lepšej budúcnosti“ a „lepšom svete“ zas má spoločné všetko. Tvrdenie, že existuje „zmena klímy spôsobená človekom“, a preto každý musí, potrebuje a nesmie robiť niečo „spoločne“, je jediným kriminálnym podvodom, aby občania boli podriadení. A umožňuje im to brutálne vyťahovať peniaze z vrecák.“ Tvrdí Max Erdinger"

Po druhé - sebaúcta

Publicista na nemeckom webe pokračuje: „Človek by si ju mal znovu rozvinúť práve tým, že konečne prijme a odpovie na vyhlásenie vojny, ktorú mu politicko-mediálny komplex de facto vyhlásil. So sebaúctou je nezlučiteľné, že je človek neustále klamaný a podvádzaný polovzdelanými názormi, ktorí sa automaticky považujú za morálne nadradené autority.“

Pripomeňme si nosné titulkové témy mainstreamu II.

2021: „Žiadny vývoz zbraní do vojnových a krízových oblastí“. Spolková vláda 202/2021: "Nebude žiadna očkovacia povinnosť!".

„Putinova nevyprovokovaná útočná vojna“ – zle. „Západné hodnoty sú na Ukrajine hájené pre celú Európu“ – zle.

„Ukrajina vyhrá“ – zle – a – a – a. Všetko zle.

Skutočnosť, že skutočný suverén už nie je schopný konať ako suverén kvôli kolektívnemu uduseniu spôsobenému početnými „reformami vzdelávania“, je vec druhá."

Po tretie

„Nikto nesmie byť „ samozvanými politicky korektnými“ politikmi či mainstreamom urážaný tým, že je je rasista, islamofób, sexista, šovinista, homofób, zarytý alebo čokoľvek iné, len preto, že sa nechce nechať zmiasť impertinentným názorom nejakého hlupáka, ktorý sám seba nadradil nad všetky objektívne pravdy.“

Po štvrté

"Táto poznámka publicistu maxa Erdingera je mimoriadne vtieravá: „Naše problémy nie sú v Moskve, ale v Bruseli, Berlíne a Washingtone. Nikto sa nemusí báť Rusov."

Takže:

"Je najvyšší čas postaviť sa nebojácne proti tým, ktorí vládnu iba šírením strachu. Stačí napríklad šíriť správu, že človekom spôsobená zmena klímy neexistuje. Keď táto „ústredná lož“ stratí svoj účinok, väčšina zostávajúceho strachu stratí svoj účinok tiež. - Tak povedal Hospodin: "Nebojte sa!""

P.S.

A povedal to aj pápež Ján Pavol II. nám, na Slovensku, vo Vajnoroch takto: „Nebojte sa!“

Denné menu chlieb a dezert soľ
Poznám jedného odchovanca detského domova. Žije sám so psíkom z útulku. Štyridsiatnik. Slepý na jedno oko, na druhé ešte ako – tak vidí. Občas si píšeme správy, väčšinou o tom, ako sa má jeho Čelzinka – sučka z útulku. Vždy dostanem odpoveď, že... Čítať ďalej
26 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme