Karol Farkašovský: Najlepšia vláda v histórii sa nám akosi VYPARILA
26 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Reprezentanti a tvorcovia najväčšieho spoločenského chaosu a úpadku v histórii Slovenska stratili dôležitosť. Takže „demokratom“ zostala iba pozícia ohrdnutej milenky na potápajúcom sa Titanicu. Skonštatoval to vo svojom statuse na sociálnej sieti politik a dlhoročný moderátor Karol Farkašovský (SNS).

Úvahu Karla Farkašovského prinášame v plnom znení.

Najlepšia vláda v histórii sa nám akosi „vyparila“

Zaujímavé. Jej zabetónovanú pozíciu rozložila korupčná aféra ministrov za 1,4 milióna eur. No čo už, bankár vždy zostane bankárom. Pozitívny vzťah k peniazom nezmizne ani vo funkcii ministra pôdohospodárstva. Mimochodom, neviete kde je tých 1,4 milióna? Vráti – nevráti...ľúbi – neľúbi...

Vari peniaze a spolu s nimi aj výčiny nechcených ministrov upadli do zabudnutia? Zopár ex-vládnych postavičiek teda opustilo vysedené kreslá a zaparkovali v parlamente odkiaľ sa museli porúčať ich náhradníci. Tým urobili poriadny škrt cez rozpočet.

Samozvaných „demokratov“ po mocenskej slepote zrazu trápi aj mocenská samota. A tak musia chodiť po krčmách a v Rimavskej Sobote zbierať podporu.

Ohybný mediálny mainstream ich tiež ponechal v štichu. Reprezentanti a tvorcovia najväčšieho spoločenského chaosu a úpadku v histórii Slovenska stratili dôležitosť. Ofukovanie šikovných ministrov zamatovými otázkami na tlačových konferenciách sa skončilo.

Najlepší z najlepších sa teraz zhrbení prechádzajú po pestrofarebnom politickom korze a ponúkajú sa do krkolomných koalícií. Majú však problém. Nikto im neotvára náruč. A pritom by sa oni tak radi pritúlili.

Zdroj Foto: FB | Karol Farkašovský, poslanec NR SR za SNS

Túžba je pekná, ale iba vtedy keď je opätovaná. Zatiaľ sa okrem jednej sotva vzniknutej straničky a zopár parlamentných bezdomovcov nikto neulakomil na ponuku slabého demokratického náručia a chabých politických bicepsov.

Takže „demokratom“ zostala iba pozícia ohrdnutej milenky na potápajúcom sa Titanicu. Uvedomujúc si vlastný debakel, môžu iba žiarlivo a závistlivo pokukovať na úspešné spájanie národných, sociálnych a kresťanských síl v réžii Slovenskej národnej strany.

Aj v politike totiž stále platí – Činy sú oveľa dôležitejšie ako slová... alebo usmiate selfíčka.

Parlament sa zmiloval nad Slovenskom – „zrušil“ sa
Boli tak neschopní, že neboli schopní ani len dokončiť predposlednú pracovnú schôdzu. Inde pre neschopnosť vyhadzujú z práce, niekedy aj na hodinu, v parlamente si pre neschopnosť dali viac ako mesačnú platenú pauzu, po ktorej budú nasledovať tri... Čítať ďalej
26 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik